Ahojte, od začiatku týždňa sa mi vkuse sníva, že som tehotná alebo rodím ... 🙂 Stalo sa vám to už tiež ?
@beka25 no tak to ti verím že sa ti sníva o tom, my sme sa snažili 2 roky a okrem 1MA nič. Viem aké to je ťažké. Tiež sa bojím ako to bude teraz lebo som len na začiatku, ešte nie je nič vyhrané.
Ono podvedomie robí svoje, my baby to všetko prežívame oveľa citlivejšie. Ja keď som mala depku z toho že stále nič, tak som pre zmenu nespala skoro vôbec. Sedela som celú noc na nete alebo pri TV.Skús si niečo dobre pred spaním prečítať a netlačiť na pílu ako sa hovorí. 😉
Presne tak snaž sa na to moc nemyslieť a potom ťa to len tak prekvapí a to bude pocit ... aj ja som chcela strašne babatko ... ale potom som si povedala že však ono to príde a teraz sa m o tom z ničoho nič začalo snívať ...🙂 ale nerobím si z toho hlavu sú to len sny 🙂
hahaha inak túto "dilemu" mám aj ja 😀 a to mám dve deti, menší má 5mesiacov...a mne sa zase začalo furt snívať, že som nanovo tehotná, alebo, že idem rodiť.... vždy som z takých snov nesvoja, keď neviem čo to... 😒
@tinacho
@maji182
Hej viem, ze nemam na to mysliet, najprv som nevedela ako na to...stale som len hladala diskusie, clanky, atd ohladom toho, ale po poslednej depke som si povedala a dost....Teraz sa citim ovela lepsie, uz na to tak nemyslim, a hlavne uz netlacim manzela do sexu, ale uz sa milujeme ked mame chut, pretoze uz som nemala ani na to vobec chut.
Teraz cakam na vysledky zo sanatoria Helios, ze v com je vlastne chyba, tak som pripravena uz na vsetko. 😉
Dakujem aj ja 🙂 😉
Ahoj, ja som tehotna , ale od ostatnych tehuliek som nemala este sny ze rodim alebo tak ...celkovo o tehotenstve, zato mavam uz 2 mesiace stale nocne mory typu horor vrazdy skrtenice uteky atd atd atd... a ze to je zo zvysenych tehotenskych hormonov :P no dakujem pekne :D
Ak ste vo sne tehotná a máte pri tom príjemné pocity, tak ste na najlepšej ceste naplniť svoj plán alebo premeniť svoje nižšie pudy na vyššiu úroveň. Naopak nepríjemné pocity môžu znamenať rôzne problémy pri realizovaní svojich vízií.
Čítajte viac: http://www.zverokruh.sk/snar/tehotna-gravidna-t...
No do dnes rana sa mi snivalo, ze som porodila a prvy krat som kojila..... 😀 😀 😀
Tomu podvedomiu ale pekne vyhrava 😀 😀 😀
@maji182 ahoj, no tak to nie iba deti som stále videla. A si tehotná? Lebo mne sa snívalo zrovna teraz stále o malých deťoch a zistila som že čakáme bábo xixi 😀 😀 😀