Sneží

zuzinka888
18. nov 2022

Tak, už je to tu. Fuj brrrrr. Aj vy to tak mate? Kiež by som vedela hybernovat. Alebo mate radi zimu(obdobie), sneh....

evica17
18. nov 2022

@zuzinka888 to kde elbyvas ? Ja na Orave a teda že tu prší.

maca1984
18. nov 2022

U nás prší. Radšej by som prijala to sneženie, i keď najradšej by som bola- keby bolo 30+ stupňov.

andrea_82
18. nov 2022

mám rada tú peknú, slnečnú zimu. Keď síce je sneh, ale cesty sú suché. Nie tu hnusnú hmlovitú čľapkanicu.

amy2807
18. nov 2022

milujem..ale ja zijem na juhovychode a tu prd..🙄

zuzinka888
autor
18. nov 2022

@evica17 momentalne tiez Orzva - jedna z najsevernejsich dedin🤗. A je to teda vidiet a citit.

evica17
18. nov 2022

@zuzinka888 tak Dolný Kubín prsi. Ale zima je v pohode, ale najmä jar a jeseň.

marianarem
18. nov 2022

@zuzinka888 Sneh ano. To byva v poslednych rokoch v Bratislave par dni do roka. Zvysok je sychrava, tmava, seda hmla a zima co zalieza pod kozu. To neznasam.

nikasmile
18. nov 2022

@zuzinka888 zimu mám radšej ako leto.😍

ivanaks
18. nov 2022

Čadca - sneží. 🌨️

inana11
18. nov 2022

Aj ja chceeeem. Zijeme na juhozápade a akurát som hovorila že netuším načo mame sanky,minuly rok dom ich vytiahla raz a zo skolky som chalanov ťahala už po asfalte a nie snehu😭že rano nasnežilo a poobede ani chýru

kvetinka75
18. nov 2022

jéj aj ja už chcem snééééh, ale na juhu býva zriedka

kamatopo
18. nov 2022

Olomouc sneží. Dnes sa otvárajú vianočné trhy tak to bude mať tú pravú atmosféru ☃️❄️🎄

horislava
18. nov 2022

Jeeej aj ja chcem

lilly16
18. nov 2022

Mám rada sneh mráz a slnko clapkanicu nie

vlastnynazor
18. nov 2022

@zuzinka888 to je nadherne 🙂, ja mam rada sneh. Akurat ked sa to roztopi a mlacky zmrznu a vsade na chodnikoch je lad - tak to neznasam.

silvusias
18. nov 2022

Už sa tešíííím, keď aj u nás prvý napadne 🙂

sazumak
18. nov 2022

@zuzinka888 Aj u nás v jednej z najchladnejších dedín takto 🥰

frota3
18. nov 2022

nooo zienky tak ja vam teda velmi zavidim. milujem sneh a ked je sneh, tak mi ani ta zima nevadi. u nas je cely den tma a len prsi

refly
18. nov 2022

Joj, ako Vam zavidim... My mame sneh tak maximalne jeden den v roku :(
Moje najoblubenejsie je ked sa uz zotmie, ale vdaka snehu je vonku stale svetlo a do toho to teple svetlo poulicnych lamp. A je to extra krasne ak este snezi a cela obloha je bleda, az do ruzova vdaka oblakom. To je taky neuveritelny klud a pokoj...

liusa82
18. nov 2022

u nás v Obyciach má podla predpovedí zajtra tiež snežiť ale moc tomu teda neverím 😀 a aj keby nasnežilo tak cez deň majú byť plusky takže jedine člapkanica z toho

simona139469
18. nov 2022

U nás v okoli Popradu síce sú take snehovo dažďové prehánky, no iba to sneží ale nič nevidno, že teda nieje bielo lebo sa hneď jak tie vločky dopadnú na zem roztopia. A čo by som dala za taky sneh ako u vás aj napriek tomu, že milujem leto☺️

vanda323
18. nov 2022

@zuzinka888 Sťahujem sa na MalDivy 😂
Nemám rada zimu....ach leto kde siiiii

dominyca9
18. nov 2022

Jeeej! 🙂 Toto som u nás na juhu nevidela takmer dva roky. Ja mám rada zimu - v novembri, decemberi a dajme tomu ešte v januári (ale takú ozajstnú, zasneženú). Vo februári mi sneh a celkovo zima lezú na nervy (je to pre mňa najhorší mesiac) a keď nebodaj začne snežiť v marci alebo v apríli najradšej by som ušla niekam do teplých krajín. Ja jednoducho potrebujem k životu 4 ročné obdobia, ale mohli by sa držať nejakých pravidiel. 😁

ivangeline
18. nov 2022

Jej. Ja sa snezim.Aj u nas v Kpsiciach hlasia poobede sneeh. 🙂 Vyhovuje mi to viac ako vlhko a hmla a mokro a ble jesenne pocasie.

thoughtfulweirdo
18. nov 2022

Ja mám rada každé počasie okrem silného vetra, aj tmavú sychravu jeseň, ale sneh milujem úplne najviac 😍 minulý rok u nás nebolo nič, takže keby takto nasnežilo, skákala by som od radosti viac než deti 😁

tehulka2011
18. nov 2022

dnes je to este same 'jeeej', v marci budete nadavat na padajuce biele hovna

zuzi0911
18. nov 2022

Milujem mraz ,sneh..no hlavne na vianoce...ale pokiaľ by bol sneh celú zimu tak je to super...
Inak zimu ako takú nemusím...
Nemusím ani leto, lebo to je peklo a nie teplo
Keby he celý rok 25st som šťastná. To je počasie ani teplo,ani zima ....

dominikamacakova
18. nov 2022

Neznášam sneh a zimu. Ale deti sú už väčšie tak dúfam, že si ho užijú. Ak budú radi vonku v snehu tak budem spokojná aj ja 😀

maminkadeticiek
18. nov 2022

Zilina snezi 🌨

katesocka
18. nov 2022

Aj ja by som chcela sneh 😍 tu na juhozápade môžeme len snívať, tento rok sme ho mali asi 3 krát v januári a to je všetko 😟