Ahojte chcela by som použiť biely alebo zlatý sneh v spreji na umelý stromček ale neviem ci sa mi to hneď neosucha prípadne či to vydrží aj do ďalšieho roka alebo sa to zmyje vodou resp. ci to necítiť...mate s tým niekto skúsenosť?vopred vdaka
@edessa Umelý sneh (biely) sa dá normálne kúpiť. Smrdí, keď ho na stromček striekaš. Ideálne je to robiť deň pred zdobením pri dobrom vetraní. Opadať opadáva ak sa so stromčekom manipuluje. Nechápem ako by sa mal zmyť vodou - ty stromček umývaš? Ja používam každý rok. Robím si aj ikebany a aj tie stiekam.
@edessa @mimisikum ahojte dievčatá, ako ste dopadli s tým postriekaným stromcekom, nemáte nejaké fotky? Presne nad tým som tento rok rozmýšlala, ale nakoniec sme mali živý stromček. Ktorý sprej pouzívas? dakujem
@edessa Umelý sneh (biely) sa dá normálne kúpiť. Smrdí, keď ho na stromček striekaš. Ideálne je to robiť deň pred zdobením pri dobrom vetraní. Opadať opadáva ak sa so stromčekom manipuluje. Nechápem ako by sa mal zmyť vodou - ty stromček umývaš? Ja používam každý rok. Robím si aj ikebany a aj tie stiekam.