SND - dobré predstavenie

emmuskaxx
29. dec 2024

Ahojte baby, vedeli by ste mi niektorá poradiť nejaké dobré divadelné predstavenie v SND? Som z okolia, ale v SND som bola len párkrát a na internete sa mi ťažko vyberá. Rozmýšľala som nad hrou Blázni z Valencie, Apartmán v hoteli Bristol alebo Vojna a mier. Máte niektorá skúsenosť? Kľudne môžete odporučiť aj nejaké iné predstavenia. Ďakujeem.

vanilkovazmrzka
29. dec 2024

Male zeny. Ale ja popravde nemam chut teraz investovat do snd co i len euro

mirage
29. dec 2024

@vanilkovazmrzka mas pravdu, ale co ti herci/reziseri atd , ktori tam hraju a nesuhlasia so sucasnym vedenim/rezimom..

afronikaa
29. dec 2024

My sme boli nedavno na Stouni, velmi sa nam pacilo, hrali dokonca aj akoby koncert a robo roth ach :D... Ja osobne odporucam

blahblah
29. dec 2024

Deti, Veselé paničky windsorské, malé ženy

janaandrassyova
29. dec 2024

Ahoj, z hier, čo spomínaš, som ja bola na Bláznoch z Valencie, to ma až tak nenadchlo, videla som už aj lepšie predstavenia, na Apartmán v hoteli Bristol som dávnejšie kúpila lístky mojej kamarátke, veľmi sa jej to nepáčilo, vraj to bolo príliš dlhé a s Vojnou a mierom nemám žiadnu skúsenosť. Každopádne, z iných predstavení, čo už aj baby predo mnou písali, ti môžem odporučiť Malé ženy, Stounov aj Veselé paničky windsorské, všetko za mňa fantastické predstavenia.

krisbar
29. dec 2024

Každé predstavenie ktoré si vyberieš bude zazitok!

pallacinka29
29. dec 2024

@emmuskaxx Stouni, Matka, Ako sa Ivan Ivanovic..., Sceny zo zivota rezisera..., Popol a vasen

jazdkynaaa
30. dec 2024

Ja idem v januári na Stounov... čo už keď som rockerka🔥🤘🏻

emmuskaxx
autor
31. dec 2024

a neviete prosim ci sa da po beznom predstaveni (nie premiere, ani derniere) stretnut sa s hercami po predstaveni? dakujem

stanulienkat
31. dec 2024

Ak mas rada historiu o vsetkymi negativami, tak odporucam DPOH Pozsony dance klub. Uzasne spracovanie, trpko-smutna, stale sa opakujuca historia. A stale sa nevieme poucit.