Ahojte baby, vedeli by ste mi niektorá poradiť nejaké dobré divadelné predstavenie v SND? Som z okolia, ale v SND som bola len párkrát a na internete sa mi ťažko vyberá. Rozmýšľala som nad hrou Blázni z Valencie, Apartmán v hoteli Bristol alebo Vojna a mier. Máte niektorá skúsenosť? Kľudne môžete odporučiť aj nejaké iné predstavenia. Ďakujeem.
@vanilkovazmrzka mas pravdu, ale co ti herci/reziseri atd , ktori tam hraju a nesuhlasia so sucasnym vedenim/rezimom..
My sme boli nedavno na Stouni, velmi sa nam pacilo, hrali dokonca aj akoby koncert a robo roth ach :D... Ja osobne odporucam
Deti, Veselé paničky windsorské, malé ženy
Ahoj, z hier, čo spomínaš, som ja bola na Bláznoch z Valencie, to ma až tak nenadchlo, videla som už aj lepšie predstavenia, na Apartmán v hoteli Bristol som dávnejšie kúpila lístky mojej kamarátke, veľmi sa jej to nepáčilo, vraj to bolo príliš dlhé a s Vojnou a mierom nemám žiadnu skúsenosť. Každopádne, z iných predstavení, čo už aj baby predo mnou písali, ti môžem odporučiť Malé ženy, Stounov aj Veselé paničky windsorské, všetko za mňa fantastické predstavenia.
Každé predstavenie ktoré si vyberieš bude zazitok!
@emmuskaxx Stouni, Matka, Ako sa Ivan Ivanovic..., Sceny zo zivota rezisera..., Popol a vasen
Ja idem v januári na Stounov... čo už keď som rockerka🔥🤘🏻
a neviete prosim ci sa da po beznom predstaveni (nie premiere, ani derniere) stretnut sa s hercami po predstaveni? dakujem
Ak mas rada historiu o vsetkymi negativami, tak odporucam DPOH Pozsony dance klub. Uzasne spracovanie, trpko-smutna, stale sa opakujuca historia. A stale sa nevieme poucit.
Male zeny. Ale ja popravde nemam chut teraz investovat do snd co i len euro