pre tych co zacinaju svoju cestu za stastim v auguste 🙂
no ahoj ja začinam v auguste teraz som bola na IVF v juni bohužiaľ neuspešne tak jedu dal idem znova na pohovor v auguste a vseptembri ideme nato dufam že zdravotne budem ok 😉 aty Sofi začinaš na babatku pracovať v auguste prirodne alebo inak? 😉
ja zacinam prirodne antik. som vysadila v marci akurat ak sa to podari chcem skusit ci sa nam podari dievcatko lebo mame v rodine samich chlapcov a chlapca by som chcela az ako druhe dieta ale hlavne nech sa to podari a nech je zdrave ci uz chlapcek alebo dievcatko.
ahoj, aj my chceme zacat v auguste. v nedelu som dobrala posledne balenie HA a aj ked nieco chceme skusit uz teraz v juli, akcia A nas caka na bud.mesiac 🙂
Caute baby chcem sa k vám pridať, my tiež začíname v auguste, tak si všetky držme palce nech nám to vyjde čo najskôr.
my sa stále snažíme, v apríli som dobrala hak, čakali sme mesiac na nabehnutie prirodzeného cyklu (podľa mňa aspoň ten mesiac je podstatný, aby sa naštartovala ovulácia a pod.) zatiaľ snažíme "naostro" 2 mesiace. nuž ideme na tretí, čakáme, kedy to príde 🙂
ahojte, prave som pozerala, ze takato tema uz existuje vola sa ze "augustove snazilky"
presne tak kocky, tato tema uz existuje. nerobme tu z kazdej temy 10, potom to nema vyznam 😒
hej baby, uz taku temu mame otvorenu, tak podte do nej... 🙂
ahojte najde sa tu niekto kto zacina v auguste?