ahojte, rada sa vozim s priatelom na motorke, nie po ceste ale po kopcox,jamax a to je napor na telo 😒. neviem ako to mam teraz vyriesit lebo som snazilka a bojim sa ze by som si mohla sposobit potrat . ☹ samozrejme tehotna by som na motorku nesla ale kym by som o tom nevedela... je tu nejaka kolegynka spolujazdkyna motorkarka? 🙂
Tak táto téma sa mi páči 😀
ja sama jazdím moncika teda si sa nepochválila že aj ty to rada 😉
Ja jazdím na koni, no keby som mala strach tak to nerobím 🙂
si sa nepytala 😀 no veru aj nad tebou som uz davnejsie rozmyslala ze ten kon nie je tiez zrovna bespecny 😒 tak co ako to vyriesime?
vieš čo ja som moto predala na zatial a koňule zatial neriešim. Zatial jazdím len trénujem 😀
ahojte 🙂
aj ja sa pridavam...my jazdime s muzom aj po kopcoch aj po cestach a ked budem tehu tak nebudem jazdit a dovtedy pojdeme na niake mensie vylety,ale len po ceste po kopcoch nie lebo tam to moc natrasa 😀...a ked bude male tak to bude maly motorkar 😀
kote100 hoj,
my sme obaja telom aj dušou motorkáry aj naše bábo ak bude bude motorkárčiatko, ale zatial sme kone vymenili za iné kone 😀
hádam sa nám všetkým to čoskoro podarí 😉
aby to aj ja dufam,ze sa urcite vsetkym zadari a vy sa kolko snazite my sme este len skusali prvy mesiac a nic 😒 ,ale to nevadi ved na prvy sup to kazdeme nevide....a ked bude mimi tak mu chcem dat aj vecicky porobit motorkarske dupacky s nazvom nasej motorky atd. 😀
jéj máme kamarátov čo majú malé bábo a tiež je to moto dieťa krásne moto veci mu nakúpil no supiš.
My sa snažíme od septembra a zatial nič no nič sústredimer sa teraz na koníčky 😀
akú máte moto?
YAMAHA fazer 600 a este crosu YAMAHU,ale neviem presne cislo a este mame minibaik 😀 .A nevies kde sa daju take mimi veci pokupit ci robia aj original motorkarske pre mimi lebo ja som si chcela dat len potlacit na vecicky lebo som nic take nenasla 😒
vieš čo u louisa vo viedni ale myslím že aj na ebay kupovali ale zlaté KTM
fiha to aby sme sa isli previest na motorke do viedne 😀 ...uz aby bolo konecne teplo na motorku lebo je este stale dost zima 😠
aby a nevies niaku presnu adresu na nete aby som mohla pozriet?lebo ja ani neviem ako sa na ten ebay dostanem kde sa co hlada?
ahojte kocky - pridavam sa - moj drahy je do motoriek blazon a tiez jednu mame 🙂
ajojte babulky..my s drahym tiez jazdime na nasej Hondicke....tiez snazilkujeme........a kebyze sa nam zadarilo tak ja sa budem musiet vzdat moto vyjazdov...... 😒 ale miminko za to stoji......... 😵 😵
fiha tu sa to rozbehlo 😀
mi mame motoriek plny dvor ale najnovsia pribudla asi pred mesiacom.
priatel sa tesi ze bude mat syna aby ho mohol odmalicka zasvetit do tajov motora 😀
🙂
ahoj 🙂 akosi to tu vazne ☹
kde su vsetky motorkarky ☹ .....co sa vozia 😀 na motorkach?
asi 😀 len my musime doma trcat...
tusim sme tu len my dve nikto iny ☹
kde ste vsetky motorkarky?
bud je to ako ty zovoris ze sa zozia alebo snazilkuju 😝
vidis asi snazilkuju 😀
aj by by sme mali ist 😀 len dneska nestihnem lebo robim v noci a muzik tu teraz neni ☹
☹ ani nehovor co mam robit ja ked mam draheho v zahranici ☹
nemozem an jazdit na motorke bo nemam sofera 😀 😝 a nemozem ani snazilkovat 😖
presne ani ja to je hroza ☹ 😠
a k tomu vsetkemu sa s nami nexce nikto babvit... ☹ 😒
preco nam nikto nepise?! 😀
asi nikto neni motorkar len my dve sme ☹
asi sme v nespravnom case na nesprevnom mieste
ja som bola, ale pred 2 mesiacmi sme ju predali, nechceli sme skoncit ako darcovia organov 😎 aj ked muž chodi bezpečne, ale niekto iní...a naviac sa snažíme takže auto je praktickejšie 🙂 ale vdaka motorke sme sa spoznali.