Kolko mate rokov snazilky - IVF a IUI? Ja mam 33 a hadam sa mi do 35 podari stat sa tehulkou a maminkou 🙂
ahoj mima, minuly rok som absolvovala prve IVF a teraz sa chystam na druhe 😉
a ty?
první dítě jsem měla ve 24 a teď je mi 28 a jdu na ivf 🙂
jovi, a prve si mala IVF?
loginka ja zatiaľ neviem presne čo sa bude diať, len nedávno som začala chodiť do centra, za pár týždňov sa uvidí - zatiaľ to takto vyzerá.
Bolo by super stihnúť to do ešte do 35-tky 😉
to hej, to je este dost casu na nejake tie pokusy, ale dufam, ze sa zadari 🙂
kdepak, první byl hnedka po třech měsících od vysazení HA... ani jsme to takhle brzo nečekali, ale na druhém jsme se zasekli pomalu dva roky
Mě je 32 a v létě se chystáme na 1.IVF, dítko ještě nemám žádné.
Mě je čerstvě 28 a chystáme se na 2.IVF...a snažilkujeme se tři roky a něco...
ahojte
idem vas trosku provokovat ako mi to mnohy hovoria 😀
1. IVF som mala v 20-ke a KET v 21 🙂
Ahojte,
ja mam 31 rokov. Dieta nemame, snazime sa dva roky.
38 😵
ahoj ja 34
ahojte..snazili sme sa od mojej 18-tky,na 1 IVF sme boli ked som mala 20,a na 2 IVF ked som mala 21 😉
dici aspon nie som sama 😀
34 let a jsme bez dětí, snažíme se přes 2 roky...
za 4 měsíce mi bude 40 - dneska jsem začala píchat
mandar gratuluji,mě je 37 a kousek,1IVF ☹ a půjdu na KET
Leni no zatím není k čemu - akorát první injekce za náma 😉
Leni určo to napodruhý vyjde 😎
ale jo mandar první zásun se musí oslavit 😀
Leni bylo to maso, mangel píchnul a že už nemá ruku aby zatlačil píst, tak jsem musela zatlačit já.... no operace hrozná 😀
tomu říkám spolupráce a špek držel kdo?
špek držel mangel, já jsem zavřela oči a čekala, kdy umřu 😀
tak se nediv že neměl ruku ,špeka si držim sama 😀
no on seděl vedle mě, držel špek, píchnul, pustil špek a pak mu to nějak technicky nešlo - no zítra to musíme vylepšit, to už budem píchat i perem
a čim jste píchali dneska ? že jsem tak smělá 😀
píchali jsme decapeptyl, to je taková jakoby inzulínka, tenká injekcička a je to připravený, jen to vyndáš z obalu a rovnou píchneš
jojo vim..manža stejně dobrej ,ten můj se toho neůčastnil..dělala to mamka
no u nás to bylo tak že buď píchne a nebo má smůlu 😀 jen ať se taky účastní, je to přece i jeho zájem a já jsem se taky naučila píchnout do něj inzulín
ty jo vy jste ale píchači..já omdlévám při pohledu na jehlu tak by jedině se musel nějak nastavit abych ho bodla až budu omdlévat ..
ahoj loginka, 33 mám za pár dní a tiež tomu verím. Už je to IVF alebo IUI u Teba reálne?