Najdu sa take? Alebo ako sa Vam podarilo vyhrat nad touto zavislostou?
ahoj hiva...
ja som sice veeelmi slaba fajciarka ale poznam ake to je tazke s tym prestat a mozes mat motivacii kolko chces..
moj manzel je dobry fajciar, podla mna vyfajci akurat tak dost a velakrat mi uz sluboval ze to aspon obmedzi, no za ten rok co mi to slubuje sa to nijako nezmenilo..stale to iste..
no ja nefajcim brutalne vela.....tak okolo 10 cig denne......no ale najtazsie je to vydrzat v praci....napriklad vecer doma viem odolat v pohode (napriek tomu, ze aj manzel fajci)....ale v praci to proste nevydrzim....a to som jedina fajciarka v kolektive ☹
hiva tak to ti nezavidim, mne vzdy kazdy vravel aby som s tym ani nezacinala ze si zvyknem, ale som si nezvykla napriek tomu ze jeden cas som fajcila tak ako ty a potom odrazu chut odisla a cigi som nepotrebovala ani par mesiacov..
ja si zapalim len preto, ze fajcia aj iny a mne ten dym potom vadi, tak si zapalim a uz je to vpohode 😀 😀
odnaucit sa to da, len treba mat pevnu volu a povedat si ze to chces..
viem ze spoluziaci ked nemohli vydrzat v skole bez cigarety, jedli cukriky, vela cukrikov 😉
no to hej....cukriky pomahaju....nachvilku....ale ked ja zaroven musim aj schudnut ☹ ....chudnutie a prestavanie fajcit zaroven je na slak trafenie 😅
tak sa musis rozhodnut co je pre teba dolezitejsie, ci prestat fajcit alebo schudnut a ist postupne
ahoj hiva.. viem o com pises.. tiez som patrila k fajciarom.. boli dni kedy padla aj cela krabicka.. dlhy cas som skusala prestat, ale neislo to.. az jedneho dna som si zapalila a ciga mi vobec nechutila.. tak som sa samej seba spytala ze preco teda fajcim a prestala som.. len tak z jednoho dna na druhy.. a teraz nefajcim uz viac ako 4 roky.. takze asi ziaden specialny recept neexistuje
budem Ti drzat palce, aby sa to podarilo aj Tebe 🙂
hiva - my sme sa o mimi snazili 2 roky ☹
az ked som prestala fajcit / asi 1/2 roka pred tehu/, zacala sa liecit na vysoky tlak a zdravsie zit tak sa nam to podarilo 🙂
drzim palce, urcite je babatko a tuzba po nom velikanska motivacia 😉
ahojky hiva ak sa mozem pridat 🙂 ,tiez ked som zistila ze som tehotna pred rokom a pol tak v momente som zahasila cigu a bola to posledna...cele tehotenstvo som nefajcila ,ani ked som kojila az neskor ja blbana neviem preco ma to nejako premohlo a zacala som fajcit znova,teraz sa s manzelom snazime o druhe babatko ,tiez sa snazim prestat fajcit no je to strasne tazke,a tiez clovek ke z toho snazilkovania taky nervozny no ako prestat hmm?dneskom som zacala zatial som nezafajcila ale ide ma roztrhnut 😝 je to asi vec sebaovladania a o pevnej voli snad mi to vydrzi a tebe tiez moja drzim palce ....ved je to taky humus preco to davat do seba nie? 😀
simbbaa - ja uz nefajcim asi rok a pol a pevne verim ze sa uz k tomu nikdy nevratim 😝
hrozny zlozvyk 😝
prestat nebolo jednoduche ale povedala som si ze ked chceme miminko tak musim 😉 to bola najvacsia motivacia 😉 a mala som to o to horsie ze okolo mna vela ludi fajci a este aj moj manzel 😝 😝 😝
mami.sk-ahojky no ja som taka na seba pysna uz treti den nefakcim 😀 😀 😀 ochhh ale je to tazke hmm...musm to vydrzat musim drzte poalce kocky 😝
simbbaa - ja budem drzat palceky veeeeelmi silno 😉 ja sama viem ake je to hrozne tazke 😝
ale ked vydrzis , uvidis ze sa to oplati 😉 ja si stale myslim ze som nemohla otehotniet lebo som fajcila
😝
ze telo som mala po 10tich rokoch take zanesene skodlivinami ze sa jednoducho nedarilo 😒
ja som hrozny slaboch.....teraz mam ako liecbu na tri mesiace nasadenu HAK a popri tom este drzim dietu, aby som za tie 3 mesiace schudla a bola pripravena na babetko....no a k tomu este prestat fajcit je na mna privela ☹ ☹ ☹
ked ono je uplne najhorsie sa rozhodnut.....povies, ze prestanes, snazis sa a babo nechodi....tak si povies potom ze naco....je mi jasne, ze akonahle najdem // na teste, ihned s tym prestanem.....no ale kym ich najdem, tak si este pofajcim 😅
no ale pokial sa mi podari ukecat manzela, ze koncime s fajcenim obaja, tak to mozno vyjde a podari sa 😨
simbbaa : tak ako si na tom s fajčením ??? Ja nefajčím od 21.3.2009 a poviem Vám, najhoršie je vydržať tie prvé dni a potom je to už ok . Držím Vám všetkým palce 😉
hiva : tiež sa snažím zároveň aj schudnúť, nedá sa všetko naraz , ale verím , že keď som prestala fajčiť , dokážem aj schudnúť 🙂
tinkamt ahojky no ja nefajcim stale uz je to tyzden 😉 som na seba taka pysna ... 😀 kazdym dnom je to lepsie prve tri dni boli kriticke ..ale teraz je to uz uz stale lepsie som stastna ze som sa zbavila toho humusu 😝 ...a teraz uz len verit ze mi MS nepride my totiz snazilkujeme baby tak drzte palce 😉
mami.sk dakujeeeeeeeeeeem moja 😀 som rada ze ma chapes nefajciari to nikdy nepochopia...ale my fajciari (uz byvali 😀 🙂heheh vieme o com je rec ...no som stastna ze som s tym skoncila uz nadobro uz nikdy nedam do ust to svinstvo.. 😉 pekny dnik
tinkamt - to je super, ze nefajcis 😉 drzim palce aby si vydrzala 😉
simbbaa - perfektne 😉 teraz to bude uz len lepsie 😉 kto nikdy nefajcil nepochopi ake je to tazke prestat ☹
drz sa moja aby si vydrzala a aby ta neopustilo odhodlanie🙂
tinkamt - tak ako ? drzis sa? uz to budu akurat 2 mesiace tak som zvedava ci si vydrzala 😉
Ahoj mami.sk , tak do tejto témy som urobila nákuk len náhodne a tu je otázka na mňa 😀 . Viac na koníku čítam ako prispievam. Áno, vydržala som. V piatok to bude 9 týždňov a teda vo štvrtok 2 mesiace . Akurát tento mesiac sme začali so snažilkovaním. Momentálne mi to už vúbec nechýba. No nieže necháva, už na to toľko nemyslím ako prvé týždne. Na začiatku som na nič iné nemyslela, len ako by som si zapálila .V živote by som si nepomyslela, že sa mi to podarí. Ale neodsudzujem fajciarov. A ostané babulky, Vám sa ko darí ?????? 🙂
no mne sa dari - nedari .....v chudnuti napredujem, ale s tym fajcenim je to hruza.....stale fajcim - ziadna zmena 😅 ...je ale fakt, ze som sa do toho este neobula.....predpokladam, ze zacnem az o mesiac.....to uz budem nabehnuta na dietovi rezim a tak bude lahsie sustredit sa na fajcenie resp. jeho STOP 😅
ahojte kocky 😀 tak mne sa podarilo otehotniet 😀 😀 ...chvala bohu ze som prestala fajcit skor 😝 aspon som si ista ze babatko od zaciatku nebude v tom dyme heheh 😀 ,takze baby prajem vam vela stastia .....nech ste stastne ako ja teraz si na fajcenie uz ani nepomyslim... 😀
no moja skúsenosť s fajčením...fajčila som veľa, nepokúšala som sa prestať, lebo mi to chutilo 🙂 , až raz som mala žalúdočné problémy, do toho som si zapálila a prišlo mi stráááášne zle, tak som nefajčila asi týždeň, potom som to skúsila a jednoducho mi tá cigareta nechutila...už to je viac ako 2 roky, čo nefajčím, zo dvakrát som si skúsila zapáliť, keď sme boli na akcii a nechutilo...
hiva, skús sa nejako "prefajčiť" alebo prestať, keď budeš mať zdr. problémy a možno opadne chuť sama....
a ešte k tomu chudnutiu - ako nefajčím, som pribrala skoro 10 kg, lebo namiesto cigarety si zobnem niečo dobré ( ale to je moja slabá disciplína...)
...veľa šťastia s bábätkom... 🙂
simbbaa gratulujeeeeem k babatku 🙂 to je krasna sprava...Tebe aj ostatnym snazilkam a maminkam prajhem vsetko dobre
babusky,
ja som sa rozhodla, ze akonahle budem mat ovulku potvrdenu (grafom BT), tak prestanem fajcit na aspon 2 tyzdne 😉 kym si neurobim test 😉
😀
http://monikamartincova.rajce.idnes.cz/4listkyII/
Pre všetky ženy na koníkovi!!!
jejej, same dobre spravy 😉
tinkamt - to je super, ze si vydrzala 😉 joj, vzdy si na teba spomeniem ked si moj muz zapali 😀 ja by som tak chcela aby tiez prestal 😀 skoda ze chlapi nemozu otehotniet 😀
simbbaa - gratulujeeeeem 😉
Ďakujem mami.sk, ešte keby sa mi tak podarilo schudnúť 😀 . Inak môj muž fajčil 10 rokov, ale už to bude 1.8. 5 rokov, čo prestal a tiež zo dňa na deň. A kedysi vravel, že len tak sa rpzhodol , ale priznal sa mi , že bol raz na pive, kde idel nejakého známeho s "dierou " alebo s tou trubicou , ktorý sa pozrel na mojho muža a jeho kamošou a povedal, že je to vďaka fajčeniu. Tak sa môj mm vyľakal a odvetdy nefajčí. A ja som ešte 5 rokov po ňom bafkala 😀 , ale zatiaľ stále nie 😎
Ospravedlňujem sa za gramatické chyby , škoda , že sa nedá upraviť príspevok 😅 . Tú trubicu mal ten známy v krku , nejako nezrozimteľne som to naťukala 😅
tak babenky / tinkamt, hiva/ ako sa drzite? 😕
ahojte. tak ja mám tiež taký problém....Fajčila som pokial som neotehotnela, potom som prestala, potratila som a je to tu znova....
hiva? si tu?
Viem, ze mnohe z Vas povedia, ze tuzba mat babetko je dostatocna motivacia, ale nie vzdy je to az take jednoduche....je mi jasne, ze akonahle ostanem tehotna, prestanem s tym okamzite (dufam)....ale kedze sa snazenie zatial nedari ani razne odhodlanie prestat fajcit nie je lahke 😒