ahojte, baby držím palčeky všetkým ktorí chcú bábätko v roku 2012, mne dneska skončila mrcha a ideme na to, máme už 2 ročného synčeka a chceli by sme mu zaobstarať sestričku alebo bračeka, ja by som veľmi túžila po Sophinke :D je to vysnívané meno aj dcérka, aj malý mal byť podľa nás dievčatko a nakoniec sa z neho vykľulo chlapčiatko :D o malého sme sa snažili 3 roky, tak snád sa to rýchlejšie toto druhé podarí, už chcem to voňavé klbko držať v náručí :D
ahojte, ja este deti nemam, mame par mesiacov po svadbe a niekedy na jar by sme chceli zacat pracovat na babatku, tak uvidime, ako to pojde 😉
ta sa držte babule, aké vyšetrenia máš na mysli, ja som nebola ani priprvom tiež... tak preto sa pýtam
aj ja tužim po bábätku...velmi...ešte deti nemám, ale skusime popracovať 🙂
ahojte, my sa snazime uz 8mesiacov a stale nic ☹ dufam,ze to coskoro vyjde, nam aj vam ostatnym. 😉 a zaradime sa do kategorie "tehulky"
🙂
Ahojte baby, my sa s manželom snažíme už dva a pol roka o prvé dieťatko a nedarí sa nám žiadno, najprv že muž má zlé spermie, potom mu doky dal nejaké antibiotiká, teraz je vraj zdravý, potom teraz že ja nemám ovuláciu, tak som akurát teraz dobrala lieky na ovuláciu, tak by som ju už ako mala mať, mám ísť s tým ešte k dokymu na kontrolu a som dnes druhý deň chorá, dnes je piatý deň meškania MS, robila som si aj test tehot. ale vyšiel negatívne, tak uvidíme ako ďalej všetko pôjde, so psychikou som už na dne ale mám muža, kt. ma vždy podrží, tak som vďačná aspoň za to, akého muža mám a len nedávno som sa dozvedela o jednej polohe, čo vyše babám vyšla na otehotnenie, tak my štvrtý krát ideme s mužom ju skúšať, tak som zvedavá veľmi, na kedy nám to hádam raz výjde.
ahojta babenky aj ja vam drzim prsty nech sa vam to vsetkym splni
ahojte snazilky aj my sa snazime o babo dufam ze sa nam coskoro vsetkym podari a budeme tehulky 😉
Ahojte, ja s manželom sa snažíme 17 mesiacov a tiež sa nám nedari. So psychikou som na dne.... Najprv som mala nepravidelnu menstruaciu tak som brala duphaston no potom mi lekar zistil, ze vôbec neovulujem a mam PCO, nieake cysticky a este aj myom ale len 17 mm ten vraj velku rolu nehra...tak mi nasadil clostibegyt a beriem ho asi 5 mesiac...Medzitým mi zistili , ze PCO a cysty už nemam co bola pre mna pozitivna sprava :D S manzelom sme absolvovali poradnu pre sterilne pary, kde mu spravili spermogram, ktory sa odohral na WC pre ženy , boli sme riadne v soku....no nastastie bol v poriadku, no len ja..... Ked ma lekar zbadal, ze nemam idealnu postavu tak najviac sa venoval mne a zacal o tom, ze som obalena v tuku a treba mi zhodit 10 kg a ked ich zhodim tak hned otehotniem. Nechapem ako moze nieco take lekar povedat, pretoze mam vela zname a su silnejsie odomna a maju uz po 1 - 2 deti..... Visla som s placom, pretoze ma to velmi trapi, ze nemozeme mat s manzelom dieta po ktorom už veľmi túžime obaja, hned nato som volala svojmu lekarovi a povzbudil ma slovami hlavu hore, a neberte si vazne jeho slova..... Som nahnevana pretoze namiesto toho aby ma lekar riadne vysetril zaujal sa na to ako vyzeram, podla mna nema co tam robit..... A ked mam brat si jeho slova k srdcu tak prave som schudla tych spomínaných 10 kg cize podla jeho teorií by som mala byt tehotna 😀 len keby mal pravdu ...... vo stvrtok idem na odber ci prebiehala u mna ovulacia tak drzte palce aby to bolo uz na spravnej ceste.A mam sa stretnut aj s lekarom s vysledkom z tej super poradne no ja chcem na chvilu vypnut asi to bude pre mna najlepsie len keby to bolo take jednoduche ako si clovek sam povie, kazdy mi hovori, ze ked riadne vypnem po psychickej stranke tak vtedy to pride. Tak uvidime, ale urcite budem citat fora nadalej, lebo niekedy aj pomozu.
Drzim Vam palce aby sa Vam cim skor zadarilo 🙂
@jaja08 No čítam, že ani Ty nie si moc dobre na tom, ako ja ... neviem či si čítala môj príspevok ale niektorý doktori sú fakt vyšinutý ... to musím predsa uznať!!! Ja mám nadváhu tiež nad 10kg, tiež mám schudnúť, držať diétu a cvičiť, tiež mám dosť zvýšený cholesterol ale aj tak mi nič nepomáha na otehotnenie ... a raz neviem, či si mám všetko zobrať k srdcu a do poslednej bodky všetko splniť aby sa nám to podarilo alebo sa mám na všetko vykašlať a vypnúť, fakt neviem čo je pre mňa lepšie...
ahojte kočky. My sa snažíme s polovičkou Teraz iba druhý mesiac a zatiaľ nič, ja som bola na klasických vyšetreniach, vraj som v poriadku a polovička ide tento piatok na spermiogram, tak som veľmi zvedavá ako dopadnu výsledky. stanca22 to je blbosť podľa mna aby si chudla, mam kamošku, ktorá má 100 kg a ma bezproblémov bábo, neber si to k srdcu. to potom čo tie chudé baby čo nevedia mať babatko, majú pribrať??? 😖
držím Vám všetkým palčeky, aby sa to čoskoro podarilo 🙂
@jaja08 tažko sa dá vypnúť keď túžba po miminku je veľmi veľká, ale skúste ísť niekam na víkend do prírody, tam si aspoň oddýcnete a možno sa podarí. My máme s partnerom riadne stresujúcu prácu, aj stres robí svoje, tak treba aj relaxovať. a zmenila si toho doktora?
@zuzanka9999
Ja doktora nechcem menit pretoze on ma povzbudzuje ten super lekar bol v tej poradni co som bola aj s manzelom....Veru tak strasne tazke je vypnut a este ked vidis, ze kazdy naokolo teba chodi bud s bruskom , alebo s kociarom..... ☹ Boli sme aj na dovolenke a nic nepomaha ☹
@saminko3 ahoj, no aj ja plánujem súrodenca, budúci mmesiac začíname s vyšetreniami...a uvidíme