Dobrý deň, chcem sa opýtať na snár/výklad snov.
Každý sen by mal niečo znamenať, veríte tomu ? Stalo sa vám už že sa vám niečo snívalo a to čo je vo výklade snov sa vám aj splnilo ?
Dlhodobo sa mi sníva že mi padajú zuby, tieto sny sú veľmi reálne. Vo výklade snov k padajúcim zubom je : dozvieš sa že niekto zomrel.
Dnes do rána sa mi snívalo že som bola odsúdená, vo väzení a padali mi zuby.
Vo výklade snov je že odsúdený znamená: zažiješ veľké útrapy / utrpenie + teda padajúce zuby : dozvieš za že niekto zomrel. Sen bol neskutočne živý a ja na to neviem prestať myslieť.
Nedava velmi zmysel, ze podla snu by si mala vediet, co sa stane. Co si vestica? Este aj tie, co su vestice, su len podvodnicky a manipulatorky 🙂
Sen skor odzrkadluje to, co si videla, zazila, a podvedomie to spracovava.
Inak o padajucich, kyvajucich, inak nefungujucich zuboch sa sniva aj mne, vzdy som rano stastna, ze mam vsetky zuby a su v poriadku a krasne 😄😄😄 a kolko ludi okolo mna v tie chvile zomrelo? Nula. V tvojom pripade si sa o kolkych mrtvych dozvedela? Tipnem si, ze nula.
Inak tuto sa obcas pozriem, aj ked to beriem s rezervou, lebo tam su tie vyznamy popisane skor prave vzhladom na tu psychiku… teda nic moc tie zuby 😅 www.zverokruh.sk/snar/zuby-zub/
mne sa sny plnia, lenže ja nepoužívam ani snár...poznám význam niekotrých snov...
áno, to čo si napísala ohľadom zubov je pravda - niekto zomrie....ak bol zub vpredu - blízky príbuzný - ak zuby boli vzadu - tak niekto z veľmi ďalekej rodiny...
sen sa nesplní hneď - trvá to 3-6 týždňov.
@deti95060810 netrep ;) keby mali pre sny umierat ludia, a jej sa to sniva dlhodobo, uz by podla tvojej logiky mala mat mrtvu celu rodinu.
Snar spada pod okultizmus!
Je to dielo diabla.....ruky od toho preč...
1.prikazanie-nebudes mat inych Bohov okrem mňa aby si sa im klaňal.....klanas sa Bohu či diablovi?.....veris snaru mas nulovu dôveru k Bohu......dvom panom sa neda služit......
@deti95060810 ahoj, vedela by si mi poradit s vykladom snu? Snivalo sa mi ze som dostala od manzel nove auto, cerveneho fiata 500, prvykrat som s nim isla a hlasili v radiu premnozene medvedov, aj som nejakych po ceste videla a zrazu ma jeden zacal nahanat, nakoniec som mu usla a sla som potom domov inou cestou, aby som ich uz nestretla, ďakujem
Vykladom podla snara velmi neverim. Aspon u mna je to tak, ze prostrednictvom snov dostavam spravy z podvedomia o tom, ako sa citim, co si prajem, co ma trapi a podobne.
Cize mna napadaju otazky - necitis sa nejakym sposobom uvaznena v nejakej oblasti svojho zivota? Necitis sa bezmocna, bezzuba? Resp. co v tebe evokuje vypadavanie zubov, aky pocit z toho mas a co by to pre teba znamenalo, ak by ti naozaj vypadali?
Ja som sa zacala zaoberat lustenim svojich snov, ked sa mi na VS opakovane snivalo, ze ma nahanaju fasisti alebo teroristi. Boli to velmi neprijemne sny, tak som si ich zacala zapisovat. Postupne, ako som si ich citala, sa mi nejako podarilo odhalit, ze ide o strach z buducnosti. Koncila som VS a bala som sa, ako to zvladnem dalej. Buducnost bola to, co ma vtedy pomyselne nahanalo, uz takmer dohanalo. No a ako som si to takto zvedomila, tak tie sny prestali, podvedomie asi videlo, ze sprava odovzdana.