Sms do Anglicka na slovenské číslo

gabika.mato
26. mar 2013

ahojte. viem, že to sem nepatrí, ale potrebujem súrne poradiť. ide mi mimo paušal ak posielam sms do anglicka na slovenské číslo?dakujem 🙂

danka79
26. mar 2013

tak to je snad otazka na tvojho operatora

gabika.mato
autor
26. mar 2013

@danka79 viem,ale dnes to už asi nezistím. ja len či s tým nemá niekto skúsenosť. 😉

sense
26. mar 2013

ak mas v pausali sms, tak to nejde mimo poausal, pokial to ide na slovenske cislo, mne pisava tak mamka, sice nie do anglicka ale tiez do zahranicia....

gabika.mato
autor
26. mar 2013

@sense ďakujem.mam ten neobmedzený paušál a sú tam aj sms. takže mi to asi nejde mimo 🙂

sense
26. mar 2013

@gabika.mato urcite nie, moja mamina ma nejaky pocet sms v pausaly od orangu a pisava mi na orange cislo, v pohode, este ani raz nevravela zeby to by doplacala, a takisto aj priatelovi rodicia ked potrebuju nieco surne volaju nam na slov. cislo a stoji ich to normalny poplatok

katren
26. mar 2013

@gabika.mato staci zavolat na zakaznicku linku a povedia ti

gabika.mato
autor
26. mar 2013

@katren dakujem skúsim 🙂

sissy27
26. mar 2013

@gabika.mato ak posielaš sms zo slovenského čísla na slovenské, teda začínajúce +421 9.... , tak platíš stále ako keby dotyčný bol na SK, keďže logicky ty nemáš ako vedieť, že sim karta je mimo územia SK... iná cena je pre príjemcu sms - ako "prijatá sms v roamingu" - keďže on teda vie, že je mimo SK a je si vedomý roamingu...

gabika.mato
autor
27. mar 2013

@sissy27 ďakujem

sense
27. mar 2013

@sissy27 prijimanie sms v roamingu je gratis, plati sa len za prijate hovory v roamingu a za prijatie mms

sissy27
27. mar 2013

@sense to neviem,možné to je, asi záleží aj od operátora, ale každopádne pre odosielateľa to podstatné nie je 😉

sense
27. mar 2013

@sissy27 no orange to ma tak....iny operator neviem....