ahojte. viem, že to sem nepatrí, ale potrebujem súrne poradiť. ide mi mimo paušal ak posielam sms do anglicka na slovenské číslo?dakujem 🙂
@danka79 viem,ale dnes to už asi nezistím. ja len či s tým nemá niekto skúsenosť. 😉
ak mas v pausali sms, tak to nejde mimo poausal, pokial to ide na slovenske cislo, mne pisava tak mamka, sice nie do anglicka ale tiez do zahranicia....
@sense ďakujem.mam ten neobmedzený paušál a sú tam aj sms. takže mi to asi nejde mimo 🙂
@gabika.mato urcite nie, moja mamina ma nejaky pocet sms v pausaly od orangu a pisava mi na orange cislo, v pohode, este ani raz nevravela zeby to by doplacala, a takisto aj priatelovi rodicia ked potrebuju nieco surne volaju nam na slov. cislo a stoji ich to normalny poplatok
@gabika.mato staci zavolat na zakaznicku linku a povedia ti
@katren dakujem skúsim 🙂
@gabika.mato ak posielaš sms zo slovenského čísla na slovenské, teda začínajúce +421 9.... , tak platíš stále ako keby dotyčný bol na SK, keďže logicky ty nemáš ako vedieť, že sim karta je mimo územia SK... iná cena je pre príjemcu sms - ako "prijatá sms v roamingu" - keďže on teda vie, že je mimo SK a je si vedomý roamingu...
@sissy27 ďakujem
tak to je snad otazka na tvojho operatora