Dievčatá prosím Vás volal mi ex s plačom že išiel vyvenčiť psa o polnoci🤷♀️ a pes sa nešťastne šmykol na schodoch a zlomil si chrbticu. Nebola som tam neviem čo sa stalo tiež mi to je divné...a prosil ma nech to malej vysvetlím, lebo to bol jej psik, ktoreho mala len 3 mesiace lebo on to nedokáže. Dcera ma 6 rokov len ma zrovna laryngitidu a nebudem riskovať že sa jej choroba plačom zhorší a začne bude sa dusiť.
Ex evidentne tiez v soku, co sa stalo, ked plakal. Zviera sa bohuzial moze zranit ako ktokolvek iny, mozes dozorovat ako chces. Je to tragedia pre vsetkych. Trosku pod emociami prehanas, teda to - ako ked sa nevie postarat o psa, ako sa bude vediet postarat o dieta? Ved sa vidaju casto a vsetko bolo dobre s dcerou. Tvoje dieta sa aj pri najlepsej opatere vie zranit aj u teba - posmyknut sa, mozete mat autonehodu, proste NEHODU. Takto rozmyslat nemozes. Dcere nic nevrav, uvidite, ci nebude lepsie jej povedat, ze psik sa stratil/usiel, v ramci spracovania emocie - pes je prec - je to jednoduchsie. U stareho psa to clovek nejako vysvetli, u mladeho je to tazke. Hlavne by to otcovi vycitala, ze sa to stalo jemu. A tieto emocie nechces vo svojom dietati vyvolavat, aj keby ich citis ty sama. Naschval to urcite nespravil.
@anjelicek26 Ma teraz starosti sám zo sebou a zvykne piť pivo nie jedno ale aj 5 za deň ak nie viac. Predtym mali 2 mesiace potkany a povedal že ma z nich ma mala alergiu a vypustil ich do lesa a za mesiac kupi psa...
Ak je alkoholik, mohol ho mu zlomiť chrbticu on! Ešte som nevidela, aby si psík pri páde zo schodov zlomil chrbticu, jedine, že by tvoj chlap psíka zdvihol a surovo hodil o schody...plakal, možn preto čo urobil...
Mohol mu vypadnúť z rúk, alebo spadol keď ho držal, alebo spadol on na psa... Stane sa aj bez alkoholu.
@alguno Ja ho podozrievať nechcem ale o polnoci venci psa? Ma problémy sám zo sebou.. určite pije na to si da ešte lieky typu Lexaurin, Diazepan lebo nezaspí. Možno sa posmykol on a spadol na neho...neviem.
Nikoho nezastávam ani neviním len dodám, ze známej pes len zoskočili z gauca a zlomil si vazy…stat sa moze hocico
A to od zlomeniny chrbtici zdochol psik?či dal utratiť psíka? Daak mi ten pad sa nezda, tam sa muselo niečo ine udiať, my mame tiez psov, jeden sa nam stale skotulal zo schodov ,a nič sa mu nestalo.
Ved a ked Ti volal, zdal sa Ti pod vplyvom?
Tá smrť je nejaká podozrivá, chudáčik havko 😭
Z vašich odpovedí vyplýva, že vlastne vóbec nechcete riešiť psíka, iba sa potrebujete posťažovať na ex😀
On o polnoci venci psa, ty pises na MK. Tiez o polnoci vencim psa, ked sa vratim neskoro z navstevy. Na tom nic nie je. Ale cloveku co vypusti do lesa domace potkany, by som nedala ani babiku strazit. Absolutne bezcharakterne!
Bývali nepracuje je dlhodobo PN, dcera bola zvyknutá mu hocikedy zavolat a chcela vidieť psa. Jasne že si to ma riešiť sám ale on vždy všetko nechaval ma mňa...on bol moje druhé dieťa. Tiež ma to aj trochu naštvalo že nie je schopný postarať sa o psa ako mu mám dať dieťa.