Smrť podnikateľa Ľubomíra

26. nov 2024

Zachytili ste tu smrť na diaľnici v Rolls Royce? Aj vám to príde cele zvláštne? Pozrela som si ten záber z kamery

melanta
26. nov 2024

Každý týždeň sa stávajú smrteľné nehody na Slovensku. V čom je toto zvláštne? Dostal infarkt, odpadol, prišlo mu zle, chytil mikrospánok, pozeral do mobilu či z iného dôvodu sa nevenoval riadeniu - niekoľko možností, prečo človek toto urobí autom. Nevidím na tom nič zvláštne. Možno preto, že nie som hľadač senzácií či konšpirácií.

ivanakal
26. nov 2024

Tak schvalne som si pozrela to video a nechapem co ti na tom pride zvlastne...havaria, nicim odlisna od inych. Mal luxusne auto, mozno si myslel, ze je nesmrtelny, nevenoval sa riadeniu, a pod, nebudem polemizovat, nie som expert, ale nic zvlastne nevidim. Zvlastne by bolo, keby to auto zrazu zmizlo....

luxus10
26. nov 2024

ano je to zvlastne, ale nevieme, co sa vo vnutri stalo...

veklipo
26. nov 2024

Tak predovšetkým je to veľmi smutná ľudská tragédia. Kde sa v ľuďoch berie ten chlad? Polemizujes o príčine, ale nemáš slušnosť vyjadriť ľútosť?
Toto sa môže raz stat aj tebe: ľudia sa budú zamýšľať nad tým, ako si zomrela a nespomenú si nato, ze si bola človek so srdcom.
Ale ty si ešte našťastie na tomto svete a môžeš to zmeniť.

biba_18
26. nov 2024

a čo je na tom podľa teba zvláštne?

vanilkovazmrzka
26. nov 2024

Nezachytila a neviem preco by som sa mala specialne zaoberat prave tymto clovekom

rozculena
26. nov 2024

denne zomrie kopu ľudí pri autonehodách,čo je špeciálne na tejto?

simca06022011
26. nov 2024

tazko povedat... ak by som velmi spekulovala poviem, ze isiel rychlo, mobiloval/pil/jedol hocico.. nechtiac strhol volant a bolo... alebo ako vraveli v spravach, nejaka zdravotna vec..
Je to ale jedno, zivot mu ot nevrati

ahhola
26. nov 2024

Mali by sme ho poznat, ci cim bol znamy? 🤔

autor
26. nov 2024

@ahhola vedel zohnať aj tie najluxusnejsie auta čo sú.. a veľa z nich aj vlastnil bola to osobnosť.. nech mu je zem ľahká….

miska1997
26. nov 2024

Osobnosť ? Som zo Žiliny a veru nepoznála som ho ani nijak nezaregistrovala až na pár tých luxusných áut ktoré som sem tam zazrela 🙂
Nech odpočíva v pokoji. Umrel v tom čo mal rád.

jamimo
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
melanta
29. nov 2024

Je mi trochu smiešno z autorky - bol osobnosť, lebo vedel zohnať tie najluxusnejšie autá? Ak máš peniaze, zoženieš si najluxusnejšie autá aj bez takejto osobnosti. Jeho smrť je určite smutná pre jeho blízkych. Ale na jeho smrti nie je nič divnejšie ako na smrti každého, kto zomrie pri autonehodách, ktoré sa dejú denne a poväčšine z dôvodu zlyhania človeka.

iwesska
29. nov 2024

Nezachytila som nic,nemam potrebu sa vyzivat v smrti ludi,o kt.som nikdy nepocula. Ak robil hluposti pocas soferovania,tak to bolo jeho rozhodnutie a musel ratat s nasledkami. Stastie,ze sa pritom inemu beznemu smrtelnikovi nic nestalo.