Stretli ste sa s tým,žeby od susedov nad vami šiel smrad od mačiek? Už niekoľko dní chodím po byte. Hľadám, čistím všetko čo sa dá,ale smrad je stále. Napadlo ma, že to ide od suseda nad nami,nakoľko chová v byte mačky a zrovna dva krát čistotný mi nepríde. Prosím vás,čo pomôže zbaviť sa toho u nás v byte?
Najprv by bolo dobre ist za tych clovekom a poprosit ho ci by s tym nemohol urobit poriadok, ze mas podozrenie, ze to ide od neho. Nie je potrebne hned vsetko hlasit nejakym uradom.
@solange7 hygiena toto urcite riesit nebude
@solange7 hygiena to riešiť nebude a pokiaľ som si neni istá,že to ide naozaj od nich tak by som nerada riešila niečo cez úrady.
@bessie12 lenže ich zastihnúť doma je problém.a keď aj má priateľku doma,tak tá nikdy nevychádza von pokiaľ je doma sama a dvere nikdy neotvára. Už som myslela,že som paranoidna a cítim to len ja,ale včera večer sa už aj priateľ obzeral po byte,že to cíti. Dnes všetko prehladane,nakoľko máme psíka v byte,či nám nenechal niekde náhodou on odkaz ale nič nájdené.
Tak samozrejme, ze by islo o krajne riesenie. Ale ak si to nevykomunikujete, tak si inak nepomozes.
Ak sa neda s nimi hovorit tak im napis slusny list.Ide to zo sachty cez wecko?Neda sa to tam upchat?Tym nechcem povedat ze im to treba tolerovat.....🤔
aha, tak to rozumiem. Najlepsie by bolo ich konfrontovat priamo niekde na chodbe, ale zase na druhej strane neustale striehnut ci nahodou jeeden z nich nejde je somarina. A kolko tych maciek ma nevies ? Ked to tak velmi citit myslim, ze bude mat asi viac ako jednu ci ?
@simonah73 Tiez byvam v rodinnom dome, ale v radovom. Lepsie ako v byte. Hoci mam byt na Slovensku, tak v dome sa citim byt taka slodobnejsia alebo ako to mam nazvat. Nepocut kazdu chvilu nejaku vrtacku, chodenie po podlahe, krik a neviem co este. Nemusim sa az tak prisposobovat susedom ako v panelaku.
a ten smrad ako padá dolu 😁😁
@aniiina ja by som nemenila. Vyrastala som v rodinnom dome a zila som aj v byte. A ako som spominala vyssie v prispevku, tak opat zijem v dome a je to ovela lepsie ako v byte, kde vsetko pocut cez "papierove" steny. Nezijem na Slovensku a tu ma nikto nepozna. Jedine tak z videnia.
Ako ste to vyriešili? Nie ste náhodou z Nitry?
Ci nemáme tych istych susedov 🤦♀️🤦♀️
Ak mas podozrenie, ze je ten smrad u vas od suseda, tak to mozes nahlasit na lokalnom urade. Zvlast ak sa jedna o vykaly. To by mala riesit hygiena.