Smrad a dym z novej rúry

28. feb 2020

Ženy prosím o radu! Mám novú elektricku ruru Beko, ktoru sme podľa návodu na začiatku vypiekli na najvyššej teplote. No už sme to spravili 3x 30 min a stále smrdi a stiplavo dymi.. stretli ste sa s tym pri novej rure? Treba to robiť dlhsie? Ale smrdi z toho celý byt a neviem teda kedy ju budeme môcť začať normálne používať a či vôbec...😞😞😞

merien259
28. feb 2020

Ahoj ja som nechala takto rúru 2 hodiny zapnutu a trosku pootvorené dvierka

autor
28. feb 2020

@merien259 otvorené dvierka počas toho pecena? A nebol všade dym?

merien259
28. feb 2020

Áno tak no vieš bol ale všade som dvere pozatvarala a okno dokorán otvorené

merien259
28. feb 2020

Tak mi to kázal plynar co nám bol rúru napojiť vraj keď v nej budem piecť mäso a nebude dobre vypecena, tak mi to mäso ani pes nezozerie

autor
28. feb 2020

@merien259 Ďakujem, ja sa normálne desim ze ci je to ok keď to podľa návodu neprešlo...Tak skusim teda dlhsie...

autor
28. feb 2020

@merien259 ja sa bojím že keď to nechám niekoľko hodín pri otvorenom okne či nebudú susedia panikarit že v bytovej hori...

nikiki29
28. feb 2020

Neprehliadli ste vo vnútri kúsok plastu či nejakého iného obalu? Lebo stať sa mohlo...

merien259
28. feb 2020

Čítala som teraz recenzie a písala jedna baba že tiež nechala pootvorené dvierka aby ten smrad vyšiel von a vypalovala dlhšie ako pol hodku.... No to je na nič keď v byte ja som v dome a susedom to nevadilo

autor
28. feb 2020

@nikiki29 pozerali sme aj toto a nič sme nenašli...

nevludna
28. feb 2020

Tiez to vidim na plast, v okoli dvierok

autor
29. feb 2020

@nevludna fakt sme pozerali a nič tam nie nje

autor
29. feb 2020

@merien259 včera sme ju dve hodiny vypalovali, potom o polnoci dali piecť mäso, ktoré už bolo nachystané...A ide do koša:D

merien259
29. feb 2020

Hmm tak to je nanič no... Zaujímavé že sa nevypalila po dvoch hodinách

zaninka
23. feb 2021

ahojte, tiež nám dnes prišla nová vsatavaná rúra Beko a pri prvom zapnutí z nej šiel dym a smrad spáleniny. Našli sme na fórach, že to je preto, lebo sa musí vypáliť nejaký olej, ktorý je v nej... tak som sa chcela opýtať, či sa u vás tento dym a zápach odstránil a ak hej, koľko to asi tak trvalo. Celkom nás to zarazilo, zápach je v celom byte :(

dkethe
23. feb 2021

Mne sice nedymi, ale pladtom mi pachne uz tri roky 😢 je to daleko,na chate, reklamacka zlozita...