Sme urieknutí?

andyh20
12. feb 2014

Baby, nám sa tak nedarí od noveho roku. Ani v práci, ani doma... V práci jedna škoda za druhou, dvaja zamc vazne ochoreli, 3 auta sa pokazili, mm sa pokazilo auto na služobke, kolegovi zomrel otec, maly sa oblial horúcou vodou.... Aj ten nás vzťah je naprd..Uz len trpnem čo sa stane dalej, ach!! Myslíte, že nas dakto uriekol, či take niečo? Dá sa s tým daco robit? Dakujem za rady!!

elina25
12. feb 2014

@andyh20 áno dá sadnúť si s partnerom a prebrať vzťah,je to tak ľudia umierajú aby mohol prísť nový život,a auta sa kazia 😉 😉 😉

andyh20
autor
12. feb 2014

@elina25 v podstate som chcela radu, nie zlahcovanie situácie. Diky

luba28
12. feb 2014

@andyh20 vsetko moze byt,...aj to urieknutie,...

elina25
12. feb 2014

Ja v to neverím,nikto predsa nemôže urieknuť niekoho.

luba28
12. feb 2014

@elina25 ja ti raz porozpravam a verim,ze potom zmenis nazor,...su ludia,ktori su velmi zli a ti vedia ako na to,...tak ako existuje biela magia,tak existuje aj cierna,....

elina25
12. feb 2014

@luba28 pojdeme vonku a mi povieš oki?

luba28
12. feb 2014

@elina25 len dufam,ze zaspis potom v noci,... 😀 😀 😀 😀

elina25
12. feb 2014

@luba28 nestraš 🙂 ale akurát mi dnes kamoška vravela jak u nich strašilo

evelynm
12. feb 2014

@andyh20 , ja teda na urieknutie neverim, ale take naprd obdobie som si presla pred 2 rokmi. Nakopilo sa toho vela zlého naraz, bolo to narocne, chapem, ze sa citis zle. Ale ono to postupne povolilo, postupne sa zacali veci zlepsovat - nie naraz, pomaly, nenapadne, az som si tak jedneho dna uvedomila, ze je lepsie. Drz sa, tie zivotne obdobia - dobre, horsie - sa zvyknu striedat. Vyjde slnko, uvidis. Len sa tomu nepoddaj.

kofoluska
13. feb 2014

@andyh20 Ano, ako pise Luba, ludia dokazu byt velmi zli a urieknut. A to nemusia byt ani fyzicky pri vas, pri vasej rodine, pokojne mozu byt na opacnom konci zemegule.
Da sa s tym robit vela, posli IP. 🙂

zivika
13. feb 2014

@andyh20 obcas sa to nakopi a nemusi ta ani nikto urieknut... @elina25 nic nezlahcila, tak to proste z nezainteresovaneho poladu je...zivot nie je len krasny a ked je zle obdobie, treba s tym bojovat, lebo ked to zvalis na urieknutie, nepomoze ti to....

elina25
13. feb 2014

@zivika presne tak som to myslela 😉

natuska87
13. feb 2014

@andyh20 Asi iba zle obdobie, cloveku sa niekedy toho na hlavu nasype....neboj, takych nas je tu viac....

alexandramaria
13. feb 2014

@andyh20 píšeš že chceš radu ,tak skúsim. Ľudia sú bežne náchylní zvaľovať každý neúspech v živote na "vyššie sily" uriekli ma, Boh ma tresce, a podobne. AK si veriaca, nie je možné aby ťa niekto uriekol, samá viera v Boha ťa chráni.
Urieknutie alebo prekliatie ako také existuje, ale prejavuje sa inak . To čo sa stalo tebe je proste normálny život 🙂 netráp sa, mysli pozitívne a to nijako nezľahčujem tvoju situáciu, ľudia zomierajú, pokazené auto , to nemá s urieknutím/prekliatím nič spoločné 🙂 a to,že sa tí dítko oblialo už vôbec nie. Prekliatie/urieknutie sa prejavuje najmä tak že sú v rodine choroby / ľudia v rodine zomierajú tragicky a za nevysvetliteľných udalostí.
A poviem ti, samozrejme, ak si veriaca, celé "z očú, stieranie a tieto veci...hmmm....mne ako racionálnemu človeku pripadajú vtipné ,smiešne, radšej sa pomodlím,poprosím Boha o ochranu, dám modlitbu k archanjelovi Michalovi proti zlu a idem ďalej ...a to sa mi postávali také veci v živote že by si zírala 🙂

ivik513
15. feb 2014

no tak ja verim na urieknutie 😢 ,pretoze ludia su v dnesnej dobe strasne zavistlivy,riesia a staraju sa do druhych a podobne...aj my mame podobne obdobie... 😢 dufam ze to coskoro prejde

luy
15. feb 2014

nechcem ani nejdem zľahčovať tvoju situácii,ale.....,,kolegovi zomrel otec" - každému z nás v okolí niekto zomrel,......,,choroba známzch" - tak isto každá máme v okolí ľudí,čo vážne ochoreli.Toto sú situácie,ktoré bežne prináša život.Vnímaš to citlivejšie a pripúšťaš si to,lebo ich poznáš máte spolu priateľský vzťah a vo vzťahoch je to tak,že ak trpí priateľ tak s ním spolucítime.,,tri autá sa pokazil",musím napísať,že auto je technická vec dennej potreby,pri našich cestách a spôsobe jazdenia sa ozaj pokazia.,,malý sa oblial horúcou vodou" žiaľ,štatisticky je najviac úrazov detí v domácnostiach,deti sú ako hurikán,lietajú behajú,stojíš pri nich a bác .spadnú,udrú sa,tomu sa nedá zabrániť.To,že sa oblial a nemal následky je super,ber to ako ponaučenie,že nemáš horúcu vodu nechávať voľne prístupnú dieťatku.

,,vzťah máme naprd" - myslím,že práve toto v tvojom prípade treba riešiť.Možno práve preto,že máte vzťah na prd vnímaš tieto situácie tak citlivo,možno aj tá nepozornosť vyplýva z toho.takže moja rada znie - popracuj na vzťahu,každý kto miluje je šťastný,ak budeš šťastná,bude šťastný partner a dieťa a to šťastie sa potom začne na teba lepiť.

Ak aj urieknutie existuje,zbavíš sa ho tak,že na neho nebudeš myslieť,lebo inak s zostaneš točiť v jednom bludnom kruhu,a neustále budeš premýšlať,kto ma tak nenávidí?! a nenávisť vyvolá smútok,nervozitu.

Prajem ti ,aby sa ti podarilo pozitívne sa naladiť.Držím palce.

ultra
15. feb 2014

Myslím že ÁNO..

Ak tomu verite tak ano.

Ak tomu neverite - tak to je samozrejme "kravina"

jalucija
15. feb 2014

@andyh20 andy na tuto temu najdes milion clankov aj postupov, staci sa posnazit a aplikovat.

krristin
17. mar 2014

Ja ti mozem dat tiez radu popros Pána Boha,Pana Jezisa v modlitbe o ochranu,urcite ti pomoze.

ivvan
9. máj 2024

@luba28 pokial človek nezažije neuverí....takých neveriacich je xy....ak existuje dobro existuje aj zlo