čakanie po transfere sme úspešne prešli a teraz rýchlo do novej témy tehulky
týmto vás všetky vítam... 🙂
vitaj ...strelka................ 😀 to dúfam aj ja,že nás nechajú a bude nás tu,čo najviac 😉
Pripajam sa aj ja....ahoooooooooooooooojte 😉 🙂
lusinka ajooooj...super a pomaličky môžeme začať 😀
ano mozme zaca,t ale kde by sme zacali alebo s cim ???? 😅 😅 😅
ešte sme tam nechali koho krivku...a dalej ešte kto tam zavadzia?mne akosi neslúžia mozg.bunky
neboj nivejka ostatne sa pridaju ak zabdaju tuto temu.... 🙂
zase som dnes toľko toho pojedla a žiaden pohyb...baby so mnou to vyzerá zúfalo na takých 40kg navyše 😠
nivejka az tak....tak ja jem tak akurat....nivejka sexujes teraz???
este su tam cukotka,brmbolcek,kamka, tie su tiez tak na zaciatku a vychadza im porod na jesen,presne ak budu chciet tak pridu 🙂
nivejka to nevadi,hlavne ze malemu chuti 😀 😀 😀
no to som sa chcela aj ja opytat lusi 😕 😕 😕
zajtra idem aj ženskému a popýtam sa ho aké vitamíny mám ešte užívať..zatiaľ som len na kyseline listovej + B-komplex,ale ten musím asi vysadiť predtým, ked som ho užívala som pribrala 4kg
co strelka ohladom sexu?tak mi mame raz za tyzden taky 5-10 min.ale to nieje sex len take obtieranie... 😀 😝
ale ked som min.tyzden trosku spinila tak muz povedala,no tak sme skoncili...uz nebudeme 😀 a ja chcem 😵
jasne,že keksíkujeme síce už nie každý deň ako predtým,lebo nemám až takú chuť na to...ale manželovi dám v pohode 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
nivejka tak ty sa nezdas....ja by som aj ale tiez mi staci tak raz za tyzden...ale ako som pisala to nieje sex... 😅
tiež to teraz vychádza tak raz za týždeň..teraz je to najlepšie ako lyžica 😉
my sme mali do vysledkov z krvicky pauzu,lebo manzel sa bal aby nieco nepokazil a ja som tiez nechcela aj tak ma dost bolelo brusko a prsia,ale teraz ked uz je to potvrdene chceme na to skocit a dobehnut to,lebo mne sa teraz obcas aj o sexe sniva,takze uz je najvyssi cas s nim znova zacat 😀 😀 😀
náš prví keksík bol taký divný,lebo sme sa obaja báli a po et to nebola nejaká dlhá doba,ale teraz je to v pohode...
tak to veru je najvyšší čas dosť dlho ste to aj strelka vydržali 😀 😀 skús tú lyžicu
tak mi cez et sme vobec nesexovali...potom po potvrdeni z krvi uz tak trosku pomaly...ale bojim sa aj teraz...ale teiz sa mi obcas sniva o tom... 😀
holki dosla svokricka ku nam,tak sa na nejaky cas odmlcim,ale potom sa tu na vas kuknem ako vam to tu ide 🙂
mne sa sníva asi tak 2-3noci a to znamená,že mali sme dnes niečo vymyslieť.....
zajtra tu baby nebudem idem s malou na vyšetrenie
niivejka to je ako na lyzicku????myslis vankus pod zadok?
ok strelka 😉 ...mne zachvílku pride drahý,tak zase bude jeho nootbuk ach jaj ☹
trdlo....nie keksík...ty ležíš na boku a drahý za tebou tiež na boku a to je lyžica a tá sa v tehotenstve odporúča najviac
ach baby uz aj polohy preberate? 😀 😉
lusinka aj to treba trošku poradiť 😉 😉
jasne treba aj to... 😉 ty si teraz v ktorom tt?
no ja som v 9.týždni 🙂 a vieš,že som sa teraz chcela opýtať ja tebe to isté???--to je fakt telepatia 😀 😀
hej??tak ja tiez...tak isto... 😉 ale asi tento tyzden uz som zacala 10tt 😉
jej tak uz si to zalozila,tak vdaka za uvitanie,no hadam sa nas tu zide co najviac a dufam,ze na nezamknu 😠