Ahojte, prosim ake mate skusenosti s terajsimi smartfonmi ?
Odjakziva pouzivam Samsung, teraz mam pocit, ze su sialene predrazene a rovnako splnaju ucel ako Xiaomi.
Mate niekto skusenost prosim ? 😊
Dakujem
Ja mam už 2x huawei... Dve kamošky zas nedajú dopustiť na xiaomi 😀 Kolegyňa zas zarytá na Samsung 😀 Brat s priateľkou iba Iphone
každému vyhovuje iné 💁♀️
@simca1106 zacala som s Xiaomi v roku 2015, vtedy este na SK nebol okolo nich taky boom a ten, co som chcela, putoval az z Ciny 😅 teraz mam uz rok druhy mobil od Xiaomi a nemenila by som, pomer cena a kvalita je skvely. A okrem mojej familie ma aj kopec kamosov Xiaomi 😉
Zamňa samsungy úplny strop najviac😍😍👌👌👌👌mám A51 a je skvelý
Zlatá stredná cesta. Huawei, honor.
Teda tie s Google balíkom ešte.
Cena výkon naj naj naj
Ja tiez len samsung 👌
Ja som predtým mávala Samsung. Teraz už viac rokov len Huawei....
@simca1106 tak ja som mavala pred par rokmi len samsung, a teraz mam uz 2 huawei. A tento posledny mam uz 4 rok. Chcela som si kúpiť na vianoce iphone, brat mi ho dal vyskúšať na mesiac, ale teda moj zlatý huawei. Mam sice rozbity display(preto som chcela novy) , ale pokial pojde, budem ho mat stále, lebo je perfektný a dam si opraviť len display. Baterka mi vydrží 2 dni, niekedy aj viac ked som neni moc na mobile. A som si povedala, ze nebudem chodiť s tym trendom, kazdy rok, alebo kazdy pausal novy mobil.. Pokial pojde tento, budem ho mat 🙂 tak za mna jednoznačne huawei, ale myslím, ze je to o zvyku. Akykolvek mobil si kupis, a bude lepsi nez ten starý, tak si zvyknes na neho a bude pre teba ten naj. Preto myslím, ze pre kazdeho je ina znacka ta naj.
@nika82
Píšeš že máš skúsenosti s xiaomi... Videla som pár fotiek s redmi note a v ľavom rohu mali uvedene že to bolo fotenie týmto telefónom. Dosť mi to tam prekážalo. Nevieš či sa to dá nejako nastavit, aby fotka nebola označená akým telefónom bola fotena? Alebo je to proste na každej fotke? Ináč už si sa rozhodla pre niektorý xiaomi redmi?
Ešte telefón nemám úplný vybratý môžem brať až o pol roka
Vždy to bolo iba o značke.
Ja mám odolný mobil a iný nekúpim.
Neriešim pády ani vodu či prach.
Smartfóny sú v podstate rovnaké všetky keďže bežia pod androidom. Tam jedine kto na čo je zameraný. Niekto potrebuje fotiť, niekto výdrž batérie, niekto odolnosť… Takže je to jedno. Prešlo mi rukou všeličo. CAT má dobrú výdrž, Samsung je taký stabilný, Lenovo a Alcatel sa zasekávajú a mrznú, Motorola chvílu ide dobre potom začne sekať. Apple (iPhone) sú výnimkou v tom že nemajú android ale iOS teda iný operačný systém ale v podstate funkcie rovnaké. Ich nevýhodou je že tam neviete dať pamäťovú kartu. U Androidu sa zase viete prihlásiť len gmail účtom kým na iPhone môžete mať hocijaký mail (centrum, seznam, post, yahoo) proste že akýkoľvek. Ďalšia nevýhoda iPhonu je že cez bluetooth nemôžete len tak hocičo si poslať. Ako pri androide že to spárujete s hocijakým aj tlačidlovým a môžete si posielať fotky, hudby, aj z hocijakej Nokie na hocijaký androidový. Androidový pripojíte k počítaču ako usb klúč že si viete otvoriť pamäť telefónu a pridať hudby obrázky videá len tak z okna do okna, kým k iPhonu potrebujete špeciálny program.
Pokiaľ len tak bežne používate, je úplne jedno aky máte, len sa vyhýbajte Alcatelu a Motorole. Tie majú tendenciu mrznúť a sekať. Pokial máte špeci požiadavky tak si prečítajte o ňom čo najviac. Kto často pripája telefón k počítaču a pridáva/sťahuje veci, tak hocičo s androidom. Kto má spotify a tak môže aj iPhone mať.
ja uz mam 2 xiaomi a pojdem aj do tretieho