Prosim vas o radu.Mam diabetes a chcem zacat pouzivat smart hodinky aby mi ukazovali glykemiu.Mobil mam samsung.Pouzivam glukozovy senzor Dexcom g 6.Len neviem ktorym smerom sa uberat kedze sa v tomro nevyznam.Dakujem za kazdu radu.
viem ze otec si to kupil tusim minuly rok pred narodkami. teda ak to je ten cip co sa dava pod kozu, no a po par tyzdnoch to zrusil, lebo to zle ukazovalo.
a teda viem, ze to mal sparovane s mobilom. inak doma mame tri znacky smart hodiniek a ani jedny neponukaju moznost merania glykemie, a ani v papieroch k tomu nebolo spominane meranie glykemie, resp sparovanie so senzorom.
@elinka2018 no odpoved mas v mojich komentoch, pretoze to neukazuje tak ako by malo.
@simonah73 Ale hodinky nemeraju glykemiu.Su iba ukazovatel glykemie.Urcite by som sa nesla spoliehat na meranie glykemie hodinkami.Senzor meria glykemia a ta sa mi zobrazuje na telefone a to iste robia hodinky.Len su potrebne hodinky s OS wear.
@elinka2018 ved, hej, tak som to napisala, ze ani ten senzor neodmeria glykemiu tak ako ked si to merias s kvapkou krvi.
@elinka2018 ja nie som cukrovkar ale nespolahla by som sa na hodinky,toto je predpokladam dolezita vec a nemusi ti to dobre ukazat.
@elinka2018 myslis ze je rozumne sa ohladom glykemie spoliehat na hodinky?