Smart hodinky Xiaomi

limetka69
29. okt 2020

Caute kocky, premyslam nad darcekom vianocnym pre seba. Chcela by som hodinky kompatibilne s xiaomi mobilom. Pozerala som na xiaomi, mam popozerane uz, ale zaujimalo by ma par veci. Ci nemate niektora mobil xiaomi a hodinky inej znacky, ci spolu funguju perfektne. Mala som naramok huawei a s novym mobilom xiaomi mi vobec nesli ako by mali. Druha vec, ci appky k nim su v slovencine, mam mi band 4 naramok a som zvyknuta na appku v rodnom jazyku.. Nechcem dat zase za hodinky 300 eur, okolo 150, pacia sa mi tie okruhle co vyzeraju ako elegantne hodinky, ale tak su to vselijake znacky, no neviem, rada si precitam vase recenzie. Rady, dakujem. Xiaomi som popozerala, ale ziadne damske nrmali nfc, a to by som chcela mat uz v hodinkach. Dakujem.

bozenas
29. okt 2020

Zdravím, ja som si pred niekoľkými mesiacmi kúpila hodinky Xiaomi Amazfit Verge, rovnako mám aj tel. Xiaomi. za mňa spokojnosť. Využívam ich pri športe, rovnako ako aj na bežné nosenie. Dajú sa nastaviť rôzne zobrazenia ciferníka. App je v slovenčine, hodinky sú v AJ.

limetka69
autor
29. okt 2020

@bozenas dakujem za odpoved. ❤️