Smart hodinky pre prváčika

sova851
26. okt 2024

Ahojte.Odporucate Smart hodinky pre prvacika?Telefonujeme mu,aké máte skúsenosti,prípadne ktoré odporúčate?ďakujem vám za názory.

lubossi
26. okt 2024

@sova851 darmo si robíš ťažkú hlavu. Naši to buď nenosia alebo im to nefunguje správne a niekde to leží vybite. Skôr to bol pre nich módny doplnok nez niečo čo by pravidelne nosili. My mame ale lacnejšie bez telefonovania

sova851
autor
26. okt 2024

@lubossi Ďakujem za názor len poslednej vete nerozumiem.

lubossi
26. okt 2024

@sova851 ze my mame digitálne hodinky kde sú hry a pozadia a zdravotné meranie ako tep ale nedá sa na ne dovolať.
Sem tam vidím pri našej škole deti co sa rozprávajú s rukou 🙂

sova851
autor
26. okt 2024

@lubossi aha,jasné,chápem.Ale aj keď telefonujú s rukou tak vraj musia mať na blízku telefón .to je potom myslím si zbytočne .lebo keď už majú(mám kúpiť) mobil tak načo hodinky..

lubossi
26. okt 2024

@sova851 no nie úplne. Sú hodinky kde strčís SIM kartu a je to samostatne zariadenie bez nutnosti mobilu. A potom mas také co su len ako bezdrôtové hands free pre mobil.
To je dobre ked majú deti mobil v taške zahrabany a nepočuju ho ked im voláš. Ale ked im vybruje ruka tak zdvihnú. Praktické jedno aj druhé

gleep1
26. okt 2024

To ze hodinky s hrami skončili zabudnuté sa vôbec nečudujem.

https://www.carneo.sk/smart-hodinky/smart-hodin...

Nepotrebuješ k hodinkam smartfón, sú hodinky so simkartou

sova851
autor
26. okt 2024

@lubossi A tie,čo sa tam strčí sim karta,dajú sa aj akože vypnúť signál keď nepotrebujem a keď chcem volať môžem zapnúť?aby deti neboli zbytočne vystavené signálu keď nemusia.hmm..?

sova851
autor
26. okt 2024

@gleep1 ďakujem za tip.

lubossi
26. okt 2024

@sova851 je to jak mobil. Bud idu alebo nie. Ale tak číslo na nich máš len ty takže bud im voláš alebo nie 🙂
GSM signál nie je taký nebezpečný jak sa hovorilo

oxana386
26. okt 2024

Neporadím značku, len sa trošku čudujem, vy mate povolené smart hodinky na skole? U nás na ZŠ tak ako začal platiť zákaz mobilov, tak tam spadajú aj smart hodinky, notebooky a tablety. Tak som trochu prekvapená, že asi to nie je všade rovnako. A ešte okrem iného, minulý rok som bola v škole riešiť nejaké veci a keď som čakala na chodbe pri skrinkách, videla som nejaké dieťa ze si tuka na tých hodinkach a učiteľka naňho kričí ,,len ta to rozptyľuje!" takže aj toto by som brala do úvahy.