Smart hodinky pre 9 ročné dieťa

alus33
25. apr 2022

Ahojte, vedeli by ste mi z vlastných skúseností poradiť smart hodinky pre 9 r. dieťa? Také kam ide sim karta, lebo mobil este nemá. S ktorými ste spokojní? Tak, ze sa dá aj zavolať aj baterka vydrži? Ďakujem

clovekoj
25. apr 2022

Výber je bohatý. Základ je, koľko do nich chcete investovať a čo od nich očakávate. Jednoduchšie kúpite za 30-40 eur, také lepšie za 100 eur, alebo aj viac. Bude na nich využívať aj dáta? Chce nimi aj fotiť. Chcete ho aj vedieť presne lokalizovať? Vedieť kadiaľ chodí? Objednávate aj z napr. Aliexpressu?

nwnw
25. apr 2022

@clovekoj dalo by sa spahnut na tie z Aliexpress?

snowwhite81
25. apr 2022

@clovekoj tato tema zaujima aj mna tak sa pripnem. Ak bude vyuzivat data, lokalizaciu chcem presnu ....co odporucate? mam uzsi vyber 3 hodiniek, ale neviem sa rozhodnut ktore...

clovekoj
25. apr 2022

@nwnw Áno, my máme doma dvoje. Jedné sú z obchodu u nás a jedné sú z Aliexpressu. Tie lacnejšie sú veľmi podobné ako tie čo sa dajú bežne kúpiť aj na Aliexpresse. Len tam sa dajú kúpiť za polovičnú cenu. Len baterka je slabšia a ak by niečo, tak len tak ľahko ich človek nevyrelamuje. Ale všetko je to o cene. Tie drahšie, sú lepšie a hlavne majú naviac funkcie, lokalizáciu cez GPS, využívajú 3/4G sieť, fotoaparát, odpočúvanie, môžu byť viac vodeodolné ... .

clovekoj
25. apr 2022

@snowwhite81 Pokojne dajte vedieť nad ktorými uvažujete a skúsim poradiť.

snowwhite81
26. apr 2022

@clovekoj carneo guardkid+4G, Lamax watch Y2 a TLC movetime...... su aj ine lepšie?

clovekoj
26. apr 2022

@snowwhite81 Všetky spomínané sú viac menej podobné. Určite by som riešil aj to, ako sa páčia dieťaťu, to často krát zaváži. Zo spomínaných mňa osobne najviac z nich zaujali hodinky Lamax. Posledné nie sú vodotesné, čo síce nie je nejaký problém, ale človek nikdy nevie. Ale zas neviem či majú fotoaparát aj hore, na videohovory. Carneo sa mne osobne nepáčia, sú ako tie lacné, aj keď majú viac funkcií.
Ja by som šiel systémom čo naozaj od nich vyžadujem, ako sa páčia dieťaťu a podľa toho sa rozhodol. A zohľadnil by som aj výdrž batérie, nakoľko sa deti s nimi radi hrajú a ak je všetko pozapínane, častý interval polohy, tak u nás ich vie vybiť bez problémov za 1 deň.