Smart hodinky pre 8-ročné deti

siobhan269
30. sep 2024

Ahojte 🙂
Prednedavnom tu bola diskusia, kedy dieta nezdvihalo telefon vonku. Mam 8rocnu dceru, ktora sa chodi hrat vonku pred barak s inymi detmi, telefon nema. Vzdy hlasi zmenu pohybu, ked sa idu hrat niekam inam, pyta povolenie ci moze ist ku kamaratke a ked je opat vonku, znova to ohlasi (na zvoncek domovy). Chcel by som jej vsak kupit smart hodinky, ze jej napisem, zavolam, ona mne, a viem skontrolovat jej pohyb. Na trhu ich je strasne vela, a neviem pre ktore sa rozhodnut. Ake mate s nimi skusenosti, a ktore smart hodinky odporucate? Link potesi. Dakujem velmi pekne 🥰

cukroska
30. sep 2024

@siobhan269 Tak malé dieťa sa má podľa mna nato čas. Nech má trochu zodpovednosť sa pýtať ked chce ísť ďalej. Môj má 15 a nemá a nikdy nemal ani kym bol mladší .Ani nenosil mobil von Von sa chodili hrať.
My sme tak trochu stará škola. A neboj zažili sme aj pri obidvoch keď boli o dosť starší,že som ich naháňala a stresy,že búrka išla a ich nikde v dohľade.Ale zvládli skevuo bez. Takže poradiť neviem. My nepoužívame nikto.

ik70
1. okt 2024

@siobhan269 My sme už dávnejšie (cca 2-3roky) kúpili nášmu synovi tieto a nedám na ne dopustit. Dali sme si do nich SIM kartu od 4ky, na ktorú zo začiatku nefungovali. Zavolali sme na technickú podporu výrobcovi hodiniek Lamax CZ a po nadiktovaní výrobného čísla hodiniek nám to na dialku spojazdnili. Ja cez aplikáciu v mojom tel. vidím kde sa pohybuje, možem mu nastavit "nerušiť" od do, napríklad ked je v škole, nedokáže vtedy ani on ani jemu nik volať ale on keď stlačí tlačítko SOS tak sa dovolá na predvolené tel. číslo ktoré sme si zadali do SOS. Dalej ked už neni aktivované "nerušiť" tak sa na hodinky dovolajú včetci ktorých má tel.zozname v hodinkách aj on im sa dovolá, Kto nieje v tel.zozname sa nikto cudzí nedovolá ani on sa z hodiniek nikomu cudziemu nedovolá. https://lamaxshop.cz/sk/lamax-watchy3/1759-lama...

ik70
1. okt 2024
mon895
1. okt 2024

My mame tie iste ako hore spominala ik70 a som s nimi spokojna. Da sa na nich nastavit aby sa lokalizovali kazdu minutu takze ukazuju dost presne polohu avsak len kym nevstupi do budovy. Ked vojde napr do skoly ukazuje mi polohu stale pred budovov (posledny zapamatany bod). Syn ich ma dva roky a baterka vydrzi tak 3-5 dni cez skolu (vacsinu dna v budovach) Ak ich vyuziva s tym ze je vacsinu dna vonku a tym padom casto nacitava novu polohu vtedy vydrzia 1 - 1.5 dna. Spravy vie poslat hlasove a on si vie precitat co mu napisem.