Ahojte , mohli by ste mi prosím z vašich vlastných skúseností poradiť smartky ktoré ma finančne nezrujnuju ale oplatia sa v zmysle že to čo ponúkajú aj funguje ? Potrebujem hlavne aby vedeli zmerať tepovú frek., Kalórie, rýchlosť, krokomer to je už taká asi klasika len teda tá tepovka aby bola čo najlepšie pomerana? Ideál keby som tam vedela aj hudbu dať to by bolo super...pozerala som Garmin venu sq music...len by som chcela vedieť či ste spokojné aj s nejakou inou značkou ako Garmin a majú taketo praktické funkcie...nepotrebujem s tým platiť , telefonovať ani neviem čo všetko len to chcem naozaj využívať na sledovanie funkcií pri športe aj cvičení, a tá hudba je bonus no... Budem vám vďačná keď sa podelíte...ten Garmin je cenovo dosť vysoko tak chcem len vedieť či to nenájdem aj v inom zariadení cenovo lepšom 🙂 ❤️
A pozeram, zejaj pozeram, ze garnim nie 🙂
@lianka123 za 400 e to veru niesom ochotná ale ďakujem .. mám jednu garminy vyhliadnutú ale že či je niečo lacnejšie 🙂 ďakujem ale 🌺
Mam tiez garmin, ale nie kvoli funkciam, ale vzhladu. Ak by som brala len pomer cena/vykon, beriem jednoznacne xiaomi. Lenze na zensku ruku maju na moj vkus obrovsky "cifernik".
@autorka Garmin top 🙂) tiež mame s partnerom venu 2 plus ale existujú aj lacnejsie jednoznacne garmin
Poviem ti narovinu: mala som amazfit GTR: zaznamenávala som si všetko cez aplikáciu, proste som to vedela porovnať so Samsungami čo mám teraz. Síce ich už mám 3 roky, ale merania sú presné. Ale stali tiež okolo 200€, ono už boli novšie generácie. Potom som kukla 365hodinky na nete, web zaoberajúci sa hodinkami, typek tam písal, že keď behal s garminami, úplne iné merania to malo ako s Amazfit. Čiže ono Garmin, Samsung, Apple top. Ale dávam ti do pozornosti ešte Huawei watch D, sú síce hranaté ,ale merajú aj krvný tlak!!! A samozrejme všetko čo potrebuješ.
https://inteligentne-hodinky.heureka.sk/huawei-... Nech sa páči.
Garnim venu 2plus, cca 400eur, vyborne su