Služby na Slovensku

15. jún 2024

Potrebujem sa len vypísať. Práve som sa vrátila z predajne MM, kde som chcela kúpiť umelú trávu pod detský bazén. Vravím, že potrebujem 4m. Roztočili tú rolku a mala 4,80m. Tak, že musím zobrať a zaplatiť to, čo je. Vravím, že musím? Žiadna otázka, či mi nebude vadiť, alebo či môžem zobrať. Vraj musím, lebo oni by museli zaplatiť tých 80cm zo svojho. Povedala som, že potrebujem 4m, nie viac, nie menej. Ja ako kupujúca som povinná zaplatiť niečo, čo nepotrebujem? Povedala som, že chcem len 4m, alebo nevezmem nič. Tak tam po mne začali hučať, že to musím zobrať celé, že teraz to oni budú platiť, ale nakoniec to predsa odrezali tak, ako som potrebovala. V každom prípade som bola poriadne nahnevaná. Takto to tu funguje? Kto má v tomto prípade pravdu? Viem, že som to mohla zobrať, ale skutočne som potrebovala len tie 4m. Zvyšok by skončil v koši. Nahnevalo ma to.

pribinak
15. jún 2024

Však si sa mala poďakovať za ponuku a odísť. Tým by si najlepšie dala na javo svoj postoj

autor
15. jún 2024

@pribinak najhoršie je to, že je to jediná predajňa svojho druhu v našom meste.

lucka_ke
15. jún 2024

mohli byť milší, ale je fakt, že 0,80 m im nikto nekúpi

autor
15. jún 2024

@lucka_ke takže mojou povinnosťou je zaplatiť niečo, čo skončí v koši?

annm81
15. jún 2024

Nevidím na podmienke takéto predaja problém. Ak obchod ponúka len 12 kusové balenie vajec a ty potrebuješ do koláča len 6, tak sa tiež nepôjdeš hádať, že prečo máš zaplatiť zvyšok. Ak obchod metrový predaj neposkytuje, buď vezmeš kus, alebo hľadáš inde.

autor
15. jún 2024

@annm81 veď to bolo na metre. Akurát ta rolka už končila a mali tam 80cm viac ako som potrebovala.

autor
15. jún 2024

@annm81 to nebolo tak, že predávali rolky v rozmere 4,80 a ja som od nich chcela menej. Oni predávali trávu na metre.

annm81
15. jún 2024

Možno mali stanovené nejaké ďalšie podmienky. Pýtala si sa, či si povinná zaplatiť. Nie si, a ani si nezaplatila. Mohla si poprosiť, aby ti zavolali vedúceho predajne - je dosť možné, že pri zostatku pod jeden meter majú zamestnanci nakázané, aby tlačili na zákazníka, že musí vziať všetko, inak platia zo svojho.

zuzanka.zuzu
15. jún 2024

joooj MM berie len debilov, to vieme už dávno... bola som tam dva krát, prvý a posledný 😀

zuzanka.zuzu
15. jún 2024

@lucka_ke ale kúpi, bežne sa predávajú odrezky... akurát v MM to bol určite problém 😂

simca06022011
15. jún 2024

@lucka_ke predaju ako zvyšok.. je to ich problém ak dá niečo predáva ako metráž.

simca06022011
15. jún 2024

Hlavne mali.riesit toho co zobral tých x,20m.. keď už chcú aby im neostávalo zvyšky.. musia si to inak "vymyslieť" 🙂

patus_2
15. jún 2024

Predstav si to z opačného konca. Ty si predavač, neustále zdrbavany za to, že máš odrezky, nakoniec ti ich dá vedenie aj preplatiť. Určite by si zákaznicke, s úsmevom na perách, ostrihla 4 metre a zbytok zaplatila zo svojho?
Stále si mala možnosť poďakovať a ísť kúpiť niekde inde.

simca06022011
15. jún 2024

@patus_2 nehnevaj sa ale k zákazníkovi sa takto správať nemôžu. Toho je prd do toho, aké má firma interné problémy. Neboj keby sa nadriadení dozvedeli ze kvôli pár cm niečoho prídu o zákazníka tak by bol zamestnanec hneď fuc...

autor
15. jún 2024

@patus_2 stále mali moznosť opýtať sa ma, či by som s tým nemala problém. Tam ide o to, že som MUSELA.

autor
15. jún 2024

@zuzanka.zuzu no asi máš pravdu. Ráno super nálada, že deťom postavíme bazén. Myslela som, že rýchlo nakúpim a ideme na to a takto zbytočné nervy.

maca1984
15. jún 2024

By som sa otočila na päte a kúpila inde.
Po A.- nemusím nič, ani ma nemusí zaujímať či zostatok platia predavači zo svojho
Po B.-vrieskať na mňa nikto nebude.

larinka552
15. jún 2024

MM je Mercury market? Ja som minule v cykloobchode potrebovala kupit dusu na bicykel a nevedela som presne cislo kolesa. Iba ze mensie od najvacsieho. Zapojil sa do toho taky starsi nasraty predavac a ze to musim vediet presne a oni mi to NEPREDAJU, lebo to pridem vratit. A ze mam prist s presnymi rozmermi kolesa. Rozmery kolesa odo mna este nikto nepytal ale dobre.. ani neviem ci sa meria vnutorny alebo vonkajsi obvod. Ziadna snaha, ani ochota pomoct, len neprijemne spravanie, dufam, ze nebudem uz potrebovat tam ist. Tak som sa podakovala a odisla som 🤷
Ale nasralo ma to, lebo ku chlapovi by si toto urcite nedovolili, jednat s nim ako s debilom.

aliziana
15. jún 2024

@larinka552 kolesá na bicykel mávajú naozaj rôzne rozmery, môže byť 29, 28, 26, 27a1/2 atď... aká by bola pravdepodobnosť, že by si zobrala správnu? A merať to nemusíš, je to tam určite napísané...

larinka552
15. jún 2024

@aliziana ved jasne ze viem, ze kolesa maju rozmery 🙈 ale aby mi to kazal merat? A ked vymenoval tie rozmery, potom som uz vedela, lebo ja som si nemohla spomenut na cislo, ale aj tak mi to nechcel predat, tak som isla prec.

rozculena
15. jún 2024

@patus_2 to nie je ale problém zákazníka,majiteľ si môže upraviť cenu tak,aby nebol stratový a bežen sa predávajú zvyšky aj drahých kobercov,nie umelá tráva za pár eur

gribka1
15. jún 2024

Mali otvoriť novú rolku a odrezať z nej.

margotka17
16. jún 2024

Asi mesiac dozadu muž chcel kúpiť parky v potravinách. Vraví predavačke, že 6 kusov zipser by si poprosil. A ona na neho, že teraz nebude rozbalovat zipserky, nech si kúpi parkovu klobásu, čo je už rozbalena. Tak nekúpil nič, no ja som sa na tej predavačke doma riadne zabávala. Veď to bolo smiešne také správanie. A presne aj tá rolka koberca trávy, veď to dajú do odpisov, také obchody majú neskutočne odpisy. Ty za svoje peniaze si môžeš kúpiť to čo chces a ak tých 80 CM nepotrebuješ, tak si dobre urobila, že si nekúpila 👍

harrisson
16. jún 2024

Obchod mal pravdu. Predstav si, ze potrebuješ prilepit zrkadlo 20 cm lepiacej pásky. Samozrejme, ze si musíš kúpiť celu roku pásky.

autor
17. jún 2024

@harrisson ak niečo predávaš na metre, tak nevezmes 15m rolku, ak potrebujs 4m 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ To nie je lepiaca paska, ale predaj travy na metraz. Mas IQ ako zamestnanci MM.

simca06022011
17. jún 2024

@harrisson predaj "na.meter" ti nič nevravi viditelne 😂 lepiaca páska 😂

akvi
17. jún 2024

Nie si povinná to vziať, to je jasné. Zamestnanci sú isto tlačení do toho, aby predali ten zostatok. Fakt je, že MM vyniká aj u nás nekompetentnou a drzou obsluhou, mohli to odkomunikovať slušne. Nič to nemení na tom, že nie si povinná vziať viac, ako potrebuješ. Mne sa napríklad stal presne opačný prípad, v metrovom textile som brala látku, tiež končil balík a pani mi ho zabalila celý a za 60cm navyše mi nič neúčtovala.