Slúchadlá na beh

6. sep 2022

Neviem sa rozhodnúť aké kúpiť. Pýtam sa na vaše skúsenosti, či sú lepšie tie jednoduché štuplove do uší alebo také tiež štuplove len sa ešte dávajú okolo ucha. Rozhodujem sa len medzi týmito. Nechcem tie veľké okolo celej hlavy. Ide mi o to aby boli pevné v ušiach, nehybali sa pri behu a aby som nemala pocit, že mi idú vypadnút. Jediná podmienka aby boli bezdrôtové. Ďakujem 🙂

tyrkysova_kobyla
7. sep 2022

Ja mam take tie okolo ucha, stuple som nechcela, lebo som sa bala, ze by mi vypadlo a stratila by som ho

273
7. sep 2022

používam Jabra elite 3 a sú skvelé či na šport, či na obyčajné cestovanie aj pri behu pekne držia v uchu používam ich už 2 rok a nemenila by som

papulienka48
12. sep 2022

Ja mám štupľové, od Sencoru SEP 510BT WH a sedia dokonale. Dám si ich a úplne sadnú, že nemusím sa báť, žeby mi vypadli. Dobre sa mi s nimi behá, nepočujem ani okolie, za mňa veľmi fajn za to koľko som za ne dala 🙂

canis_lupus
12. sep 2022

Mne klasické s káblom vôbec nedržia v ušiach 😀 Mám také tie okolo ucha a tie sú v pohode, držia. Skúšala som si aj sestrine bezdrôtové a tie mi držali, takže sa chystám kúpiť si také, aby som mohla mať mobil vo vrecku a nie v ruke kvôli káblu. Moja mamka je bežec už trošku na inej úrovni (20+km) a ona má nejaké špeciálne, ktoré sa nedávajú do ucha, ale k uchu a počuješ hudbu aj zvuky okolo. Nvm, ako sa volajú, ale stoja cca 200+€. Vraj sú top, ale ja by som za slúchadlá také peniaze nedala 🤷

canis_lupus
12. sep 2022

A tie sestrine bezdrôtové, čo mi držali sú značka Niceboy, model netuším 😀

simca06022011
12. sep 2022

Ja som roky spokojna s kablovymi stuplami, nedam na ne dopustit lebo nestrstim ich, kábel na krku mi nijak nevadi, prsve naopak, ked ich vyhodim z ucha zavesene ni ostanú na krku. Stuple do usi minvydrzali krátko, chybalo mi lahke ovládanie zvuku, a stratila som jedno do 2t 😂
Ale samozrejme je to individuálne ☺️

kate_cs
12. sep 2022

Ja mám k iPhone AirPods a pri behu sa mi nikdy nestalo, že by vypadávali, alebo že by som mala ten pocit. A to ich mám pri behaní vždy v ušiach.

lea202
12. sep 2022

Pred nedávnom som si kupovala klasické na uši, len teda bezdrôtové. Tie čo sa dávajú do uší, neviem moc príjemné mi to teda nie je. Kupovala som si JBL

simca06022011
12. sep 2022

no konecne som mala cas googlit. Tieto ja roky pouzivam, https://en.creative.com/p/archived-products/cre... teraz som sice kupovala po 4r nove (fakt dlho vydrzali, predtym v kuse sa pri inych kable lamali), a su to iny rad lacnejsi, lebo tieto som nedostala u nas, ale teda nedam na ne dopustit aj co sa zvuku tyka. Vydrzali ale tie drahsie o mnoho dlhsie hrat. Ale teda s inymi znamymi znackami teraz neviem porovnat, kedze nepouzivala som dlho ziadne ine 🙂

273
14. sep 2022

@lea202 mne osobne v lete vadia veľké slúchadlá keď je teplo tak pri behu sa s nimi hrozne potím tak vtedy jedine štuplové, ktoré nosím v kuse mám už 2 roky štuplové od značky Jabra a nemenila som na beh sú tiež dokonalé