Sľúbené veci darujem inému

16. nov 2022

Stretli sme sa a jej, ze mam oblecenie, veci pre male dieta po mojom, o a dobre. Volali sme, ze pridu. Dvakrat som ju cakala, boli sme dohovorene, neprisla, druhykrat sa ani neozvala hned ze nepridu pre saty, az na druhy den dala vediet. Potom o pár dní zrazu sms, ze ci zajtra moze prist niekto, ja ze nie bola nedela a palenie sviecok na cintorinoch. Tak napisala dobre inokedy. Ja tie veci dam niekomu inemu kto si pre ne pride. Je to v poriadku podla vas?

sparkling
16. nov 2022

Napisala by som jej, nech si pride do konca tyzdna alebo ich darujem inde. Ze mi zavadzaju. Hotovo

lintu
16. nov 2022

To je niekto cudzí či rodina/kamarátka ?

sense
16. nov 2022

Napísala by som ak nepríde ja do piatku po to tak to darujes inému hotovo a je jedno ci kamarátka, rodina alebo niekto cudzi

autor
16. nov 2022

@lintu chodili sme spolu do práce. Uz nemam chut jej to dat. Ma to napisane v sms, ze mozu prist kedy chcu, ona ze ked ja budem mat čas, ked som odmietla v nedelu na ten sviatok, uz ten cas nemám, dvakrat ma nechala čakať ju. Ale mam vycitky svedomia, ze som jej slubila, ale zas ona neprisla 2 x alebo hocikoho mohla poslat. Tolko sa jej nebudem ponukat. Mam to komu inemu dat. Je to z mojej strany zlé? Toto má ponuku treti mesiac, ma to v sms ze kedy chcu nech sa zastavia raz som nemohla v nedelu. Budem zlá? Dakujem.

elenka.k
16. nov 2022

napíš, že ak dnes prídu, zajtra dávaš inému a vybavená vec, a neboj nebudeš ty za tú zlú .... ja tiež neznášam, ak sa mi povaľuje niečo doma, čo malo byť už dávno preč ...

slavomira236
16. nov 2022

Preto neznášam osobny odber

autor
16. nov 2022

Ďakujem, ste zlaté.

elenka.k
16. nov 2022

@elenka.k * neprídu - malo byť

neanonymna
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
moonlight1210
16. nov 2022

Napis, ze mas noveho zaujemcu, tak ak to chcu, nech pridu dnes (alebo v piatok, ako chces). Inak to uz das tomu druhemu.

Zase cakala si tri mesiace, takze je pochopitelne, ze sa nasiel niekto novy. Na druhej strane daj tomu poslednu sancu zo slusnosti (lebo tu poslednu sms si vlastne nechala taku otvorenu, nie je v nej presny termin dokedy).
A potom uz urob, ako uznas za vhodne, uz si ochote dostala viac ako zadost.

evica17
16. nov 2022

Joj, ja som tak mala veci na darovanie a ozvali sa taký že si po to prídu . A týždeň som im to drzala, že prídu je keď buudu mať auto. Neprišli , a to dvakrát už volali že dnes prídu. Išlo to iným, už som ich neriešila,ani im nedala posledný termín
A aj jedna pani,že on si po to príde, čakám ju ako blbá, že večer ,tak som to brala aj so synom na prechádzku a ona mi tiež nedala vedieť nič,.
Ak jej to nechceš dať,nerieš ,napíš jej že dnes IS po to prišli už a už to nemáš. A daj iným.

maca1984
16. nov 2022

Nerieš, daruj ďalej.
Sú to tvoje veci a tvoje rozhodnutie komu čo dáš.
Ja som nedávno darovala toaster a hriankovač, p.mi napísala že si po to príde v utorok-nič, potom že v piatok..nič.
V pond.mi písala, že príde.Som jej odpísala, že sa už nemusí unúvať, už je to darované.
2 x som kvôli nej zmenila svoje plány a čučala doma...
Ale blbá teda nie som, aby som čakala aj 3x.

qwer2019
16. nov 2022

Ja ti dám takú moju čerstvú skúsenost. Jedna známa mi začiatkom septembra písala, či nemám veci po synovi, vieme si predstaviť, ako rýchlo decká rastú, tak som jej vytriedila pekné veci, že môže si prísť. Na mojom sídlisku, som už 7x videla jej priateľa ju som stretla 3x a nič. Pred týždňom som jej písala, či si príde po tie veci, prečítala neodpísala, tak som ich dala, že darujem na net... Vezmi si to tak, dokedy budeš čakať? Možno aj v tu nedeľu, keby sa dohodnete tak by neprišla, keďže 2x ste už boli dohodnuté a nič. Povedz jej že jej to dovtedy a tedy podržíš, ak nepríde posúvaš ďalej.