Tu napište akú tému v slovníku chcete vytvoriť, pripadne ak máte otázky, alebo nápady.
Viac informacii: https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/...
Zatial vybrane temy:
- Nosenie deti (emjee)
- Potrat (usacek79)
- Vypocet tehotenstva (usacek79)
- Spontanny potrat (usacek79)
- Ovulacia (puhinka)
beriem si temu: Nosenie deti 😉 kto sa chce pridat, piste mi ip
@martinjasen len dufam, ze konika nechcete upravit- spravit z neho nejaku naucnu enciklopediu.... 😒 a forum uz zanikne 😨 😨
@gemini2 Nic take nehrozi. Skor chceme riesit ten problem, ze k nam prichadzaju novi ludia, a nevedia kde zacat, toto by im malo pomoct. Cez tieto stranky by sme ich trochu navigovali na spravne diskusie vo fore. 😉
ja mozem pisat k potratom aj vypocet tehotenstva 😉
no @emjee si hned skraja vybrala temu, ktora nie je v zozname 😅
cize moja otazka @martinjasen, su dane temy fixne (iba tie su mozne), alebo mozu uzivatelky pisat aj na temy, ktore nie su spomenute v tvojom clanku? 😉
@ikke Pokojne mozu navrhovat aj dalsie temy. Tie sme vybrali, aby bolo z coho vyberat a o ktorych si myslime, zeby nemali chybat. 😉
@martinjasen a este by som mohla aj k teme kyretaz resp. spontanny potrat - sice som dost zaujata, ale kedze som novinarka, som schopna objektivity aj proti presvedceniu 😉
ja si myslim ze ku kazdej teme by mali prispiet iba mamicky ktore nieco take prezili,napr.potrat,vyvolany porod,ad..nech nepisu novinarky ked to neprezili
@attena tak toto bolo krute.. lebo ak si trosku pozornejsia uzivatelka tak si vies precitat ze usacek tym presla ☹ aj ja som tym presla dva roky sme sa snazili o babo, prisli sme on a o mesiac nato sa podarilo ani neviem ako... tiez by som mohla rozpravat, veeeeela, no ked vidim ze si niekto nevie dat rady poskytnem mu pomoc cez IP a tak som napomocna a mam z toho dobry pocit....
@usacek79
@lucka1987 nie ja nechcem urazat nikoho ani sa Vas dtknut,nechcela by som prezit co vy,ale urcite by som nepisala na temu potrat,ked som to neprezila a nedovolila by som si iba koli tomu mudrovat co to je ked to neviem,mali by pisat o tom zeny ktore vedia co to je aj ked to je urcite veeeeeeeeeeelmi tazke
@attena ani my sme to nechceli prezit a prezili sme. no a preto som ti napisala ze usacek si to prezil.. ja tiez.. myslim ze nikto sa nebude hrnut do takej temy o com nema sajnu.. napokon ide o to priblizis situaciu co najblizsie a pomoct tak inym zenam... a najlepsie im priblizia rozne problematiky tie zeny, ktore s tym maju aj osobnu skusenost.
@attena trosku ti upresnim o com tieto clanky maju byt. to nema byt clanok ako vypoved o tom co si prezila. Ma to byt uvod do tematiky. Nema sa pisat napr. vlastny pribeh o danej teme, ale v strucnosti uviest zakladne fakty, cize dajme tomu ten potrat - co je to potrat, ako sa medicinky definuje a zakladne veci s tym spojene...aby si aj tie mamicky, ktore toto nikdy nezazili a ani o tom nikdy necitali, urobili strucny prehlad o tom co to je , kedy sa to stava a preco atd. cize objektivne informacie o danej teme, nie subjektivne.
Ahoj,celkom ma zaujal tento nápad.Existuje tu veľké množstvo tém a otázok,ale častokrát sa tu už kopia,alebo sú to témy zaoberajúce sa príliš konkrétnou otázkou. Som rada za všetky novinky tu,lebo smerujú len k lepšiemu,tak držím palce 🙂