Slovíčko "dobre" v diskusiách

8. dec 2021

Môžete mi prosím vysvetliť o čo ide? Prečo to v diskusiách stále ľudia používajú? Niečo som prehliadla? Či to je len desne moderné a srandovné ako napríklad slovko dezolat? Alebo aký to má význam?

blankaj
8. dec 2021

Normálny súhlas...nerozumiem čo to má spoločné s dezolátom. Ty nerozumieš slovu "dobre" ?

sante81
8. dec 2021

Skupina na Facebooku, ktorá slovom Dobre spamuje účelovo niekoho príspevok, väčšinou opozičných politikov

kikus7
8. dec 2021

Možno je to ako na FB. https://m.topky.sk/cl/10/2200911/Bude-DOBRE--So...

@sante81 A nie iba politikov...

sante81
8. dec 2021

@blankaj nevieš , nerieš, nesud ☝️

blankaj
8. dec 2021

@sante81 viem čo znamená slovo dobre, riešim, lebo sa autorka spýtala, čo znamená slovo dobre a nesúdim, prepáč, možno som stará konzerva, ale čo je zložité na slove dobre ?

autor
8. dec 2021

@blankaj nie ja nerozumiet, ja byť čistý dement 🥴
Tak ja neviem, mne je podozrivé a neviem, čo je za tým, keď 50 komentárov v rade pod sebou je len slovíčko dobre.
Ale ospravedlňujem sa za blbu otázku, lebo vidím, že aj toto niektoré dievčence vie rozcertit.

bloger
8. dec 2021

Normálne vyjadrenie súhlasu alebo ukončenie hlúpej debaty. Dobre nech je po tvojom.

emalka
8. dec 2021

Autorka,. nie vsetky mame kontext 🙂 Ja tiez pozeram ako puk ze o com je ta otazka ale kedze netusim coho sa tyka tak bude ako puk pozerat dalej 😁
Podla tychto komentarov to bude obycajne trolovanie, slovicko "dobre" asi vybrali z nejakej odpovede trolovaneho, tipujem 🤷‍♀️

autor
8. dec 2021

@sante81 to vážne? Ďakujem za vysvetlenie. Takže zmrdi čo robia zle, paráda. Ľudia riadne osprostievjavjaju.

autor
8. dec 2021

@kikus7 áno, presne toto som myslela. Ďakujem.

kingstonka
8. dec 2021

Ja som to pochopila tak, že ľudia takto ukončuju väčšinou kontroverzne, nikam neveduce diskusie, kde nemá zmysel argumentovať, lebo autor už aj tak ma vo všetkom jasno a všetko odhalil.

autor
8. dec 2021

@kingstonka nie, vidíš, kukni vyššie čo baby píšu. Sú to trolovia trapni.

kitycat
8. dec 2021

Dobre 🙄

autor
8. dec 2021

@kitycat dobre 😜

sante81
8. dec 2021

Keď vyjadrím slušne svoj názor napr Remišovej, tak ma zablokuje. Ako aj ini poslanci , alebo zákazu komentovať. Keď niekto dá príspevok ktorý aktuálne nesuhlasi s dianim vo svete, ako očkovanie, atd začnu mu písať pod príspevok Dobre

lienoccka85
8. dec 2021

Bez ohladu na to vsetko na co sa dnes slovicko dobre pouziva najma na FB. Pre mna toto slovicko evokuje odjakziva nieco take zvlastne, pamatam si, ze ked sme ako deti na nieco odpovedali dobre, tak mamka do jedu, ze jasne, zase nam to islo jednym uchom dnu a druhym von a pri muzovi to je podobne u nas doma, ked povie dobre 😀

oliva276
8. dec 2021

Toto slovo " husi" v dlhatánskom rade používajú ako výsmech, je to len trápny trolling, ale ony to pokladajú za vtipné.

lilope
8. dec 2021

Áno, sú to komentujúci bez vlastného názoru a tým, že týmto komentárom ,,dobre" zahltia príspevok, iba ukazujú svoju stádovitosť a neschopnosť myslieť sami za seba. Za mňa sú to ovce a ich správanie je trápne.

mamina0078
9. dec 2021

čo by malo byť na tom zlé? Ako tu na MK som nikdy nevidela v diskusii (okrem tejto) len "dobre" a pokiaľ ide o mňa aj mužovi, kamoškám dokonca aj šéfovi na niečo napíšem dobre a tým vyjadrím súhlas s niečím, nič divné na tom nevidím.

jaroe
9. dec 2021

@mamina0078 nerozumieš. Na ksichtoknihe cielene vznikla skupina, ktorá spamuje príspevky s nežiaducim nazorom slovíčkom Dobre.

jaroe
9. dec 2021

@mamina0078 o tom autorka pise