Slovenský kuriér na iné meno

bielavlcica
7. júl 2018

Baby objednala som si jeden tovar ktory som si ale dala poslat ku kamoske na jej meno aj adresu ale cislo zostalo moje. Ked mi bude volat myslite ze mi to vida aj ked na baliku je ine meno? Je to dobierka na sumu 250€ bude pytat obciansky? Dakujem

bucko555
7. júl 2018

@bielavlcica keď je to dobierka tak podľa mňa nebude pýtať občiansky, ja som si minulé objednala.nabytok zaplatila do predu a keď to priniesli tiež občiansky nepýtali

veronikastrickova
7. júl 2018

@bielavlcica kurieri uz absolutne neziadaju obciansky, ani podpisovat u 99% nemusis ze si prevzal

bielavlcica
autor
7. júl 2018

Takze mi to v pohode vida? Lebo ja to budem platit na ruku. Kebyze mu poviem ze to preberam za kamosku akoze?

beky1813
7. júl 2018

Vobec riesit nebude. Nerob z toho vedu. Pride, vyplatis, podpises a hotovo

janinah
7. júl 2018

To ale odnesie na kamoškinu adresu.

anemone123
7. júl 2018

@bielavlcica ked ti bude volat povies mu, ze to vyplati a preberie kamoska na tej adrese. Nemal by s tym byt ziadny problem, da sa s nimi dohodnut.

alus33
7. júl 2018

@bielavlcica mne teraz po dvakrat pytal kurier občiansky..DHL

nietzsches
7. júl 2018

Ked ti to nebude chciet dat tak povedz ze na MK hovorili ze obciansky nepotrebujes

kianka5
7. júl 2018

@bielavlcica DHL sice pýta OP....ale kludne môže byť aj tvoj....môžeš dokonca deň pred zmeniť aj dodaciu adresu...u väčšiny sa to dá...alebo sa dohodnúť s kurierom...veľa záleží od neho, ale ja mám len pozitívne skúsenosti a to som vystriedala všetky spoločnosti.

deti95060810
7. júl 2018

mne naposledy vydal peniaze v inej mene - samozrejme v neplatnej....vynachádzavý sú to chlapci...😉
asi niečo o tom vedel, pretože keď som mu zavolala okamžite pribehol ....

deti95060810
7. júl 2018

@kianka5 DHL nepýta ani podpis ani občiansky - moja skúsenosť...

veronikastrickova
7. júl 2018

@deti95060810 tak si to doriesila nakoniec?

kianka5
7. júl 2018

@deti95060810 načo mi odpovedáš...mne je to jedno 😂

deti95060810
7. júl 2018

@veronikastrickova jasné, nenechám zo seba robiť somára...😉

veronikastrickova
7. júl 2018

@deti95060810 super som rada

lulu2014
7. júl 2018

rozhodne to pôjde na uvedenú adresu....ale bude volať predtým...prípadne zavolať do prepravnej firmy ....a dohodnúť prevzatie na inej adrese.....ale nie vždy sa to dá. Treba sa dohodnúť.

lubik87
7. júl 2018

@bielavlcica odomna pýtali OP z DHL , Geis , poštový kuriér , UPS ... skúsenosti z posledného mesiaca bola aj nebola dobierka ....a za ďalšie si preňho iný človek na papieri a on to nesmie vydať inému veď z toho by mal.pruser ....čo sa podpises za kamošku ? Načo také výmyslu...až si chcela niečo poslať mimo svojej adresy tak hlavne píš svoje meno a daj si to poslať aj do Tesca .....

bielavlcica
autor
9. júl 2018

Baby ked to piatok odoslal pride to dnes ci kedy lebo smska od kuriera este neprisla. Kedy to asi rozposielaju?

luckasvec
30. apr 2023

Nič mu nemusíš hovoriť stačí ze mu dáš peniaze, ja som už na toľko mien brala balíky 😅😅