Studovala tu niektora vyssie uvedenu fakultu, zaujima ma co si mysliste ked student nespravi v 1. rocniku klucove predmety matika, fyzika, chemia a prenasa si ich do 2. rocnika nakolko ma dost kreditov. Nemyslim si ze je potom v 2. rocniku v silach studenta spravit popri dalsich narocnych predmetoch tieto prenasane a preto by bolo lepsie studium ukoncit hned po prvom roku a nie sa trapit este aj v 2. rocniku, naviac ked dnes student stoji pekne peniaze (cestovanie, internat, strava). Nazory?
Nazory. Ziadna skola nie je zadarmo, teda bez ziadnej snahy. To jedine, co clovek nemoze spravit, je vzdat sa. Treba bojovat a vydrzat
V prvom rade by som to zmenila na forum, lebo takto ti kazdy moze dat len jednu odpoved a nebude tu ziadna diskusia.
A k teme - ano, ja som tam studovala. Spravila som vzdy vsetky skusky, nikdy som nic neprenasala ale aj tak bol kazdy semester riadne husty a neviem si veru predstavit ze by som popri tych dalsich skuskach mala riesit este skusky z predchadzajuceho rocnika.
Na tejto skole nikdy nemas istotu ze dokoncis, veselo sa vyhadzuje aj tesne pred Bc statnicami.
Zalezi ako sa clovek citi, poznam aj ludi, ktori tam studovali 9 rokov a skoncili nejako nakoniec...inak matematika, fyzika boli tie lahsie predmety, to co prislo po nich bolo ovela horsie, takze zalezi naozaj od konkretnej osoby ci sa chce trapit alebo sa na to vykasle v zarodku.
Na druhej strane, uplatnenie super, ak teda clovek tu skolu len nepreliezol a je sikovny.
moj nazor - prenasat si 3 predmety do dalsieho rocnika nie je dobre rozhodnutie....o to horsie, ked su to predmety, kt. si napisala = cista samovrazda!!!
Ja som studovala na STU ale staveb.fakulta- z vl.skusenosti ti mozem povedat ze ja som pokracovala, ale to ucivo je cim dalej zlozitejsie, prenasala som si matiku. Uz som to potom nezvladla, nespravila som, ju ani potom 😒