Slovenská sporiteľňa - George

martulka1990
7. dec 2017

Ahojte,prosim Vas,je tu niekto kto sa vyzna v novom prehliadaci sl.sporitelne GEORGE?
Potrebujem aby mi zobrazilo odoslane € konkretnej osobe. Mam na mysli vypis kde bude napisane,ze platba prebehla... je tam len take zakladne,ale ci nie je podrobnejsie ako bolo na klasickom internetbank.DAKUJEM!!!

vladinka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ato0000
10. dec 2017

ahojte. má niekto problem z prihlasením na george sk. mne stále píše že zlé presmerované url. vie mi niekto s tým pomôcť? dakujem

veronika1410
4. jan 2018

Dievcata ta apka je hruza je to za opicami a nedomyslene...casto robievam uhrady no je to neprehladne...nedoriesene...potvrdenie o uhrade sa neda vytlacit ani stiahnut..jedine print sc.no katastrofa na tuto dobu...velka moznost mylnej uhrady kvoli nutnemu vypisovaniu prijemcu...napr.pri definn.uhrady na MK nakup cez mpbazar vam vypise iban uz inej platby def. MK...banujem ze som to zmenila zo stareho.IB...platby ,kt. nechcete mat na trvaly prikaz tak ich nemozno opakovat z mesiaca na mesiac kopirovanim....a vela ineho...a momentalne beziaca reklama v Tv je ozaj pravdiva cista farebna obrazovka george slsp

zuzkazivcak
24. jan 2019

Ahojte. Chcela som sa opýtať. Potrebujem dať platby na jeden hárok papiera za celý rok. Ale emozem nikde nájsť nejaký filter. Viete mi poradiť. Lebo mám pocit že to tam vôbec nieje a musím všetko tlačit samostatne 🧐