Ahojte.
Dnes som čakala 3 balíky. Prišiel kuriér a dal mi 2..Aj som sa pýtala, že kde je tretí, povedal, že neni.. Teraz pozerám ten link čo stále posielajú na sledovanie a tam mi píše, že balík uložený na pošte na žiadosť adresáta.. Čo to má prosím znamenať? Jedna sa o dosť dráhu vec a ešte k tomu aj darček 😭
Ďakujem
asi ti to dorucovali vcera a nebola si doma
kedy ho ulozili na poste? dnes? moze byt ze bol poslany ako balik na postu? Treba ist na postu pon a mozes sa ptom tam opytat... nepanikar :D
@vvrga1 musis ist pre balik na postu .. nerob paniku .. mne sa to stava casto ked nieco objednavam a hoci dam balik na adresu, tak ani nezavolaju a hodia mi do schranky listok, ze to je ulozene na poste ..
Záleží ako bol poslaný. Ak ako balík na postu, tak ten sa nedoručuje, len príde na postu a oznámia, že je tam uložený.
Poslaný bol na adresu preto nechápem co sa mohlo stať.. A aj v smske mam ze dnes vam kuriér doručí 3 balíky a pak len 2 mi dal..
@vvrga1 zrejme to odosielateľ poplietol alebo vzal peniaze za odoslanie na adresu a odoslal na poštu.... stáva sa :(
@vvrga1 že si máš ísť preň na poštu...