Dobrý večer neviete prosím požiadala som o predĺženie lehoty balika najprv mi ukazovalo že som to predĺžila o dva týždne teraz mi ukazuje že zajtra mi konči balik na pošte či neviete či mi to predĺžilo ? Ďakujem
@veronikaszabova myslím že nie
@ivkazuborka skus zistit. Ked som posielala balik na dobierku jednej herecke, 2 dni pred koncom 18dnovej lehoty si to dala predlzit o 14 dni. Skoro ma piclo. Tak som to zrusila a dala poslat spat.
Predavajuci vie, ze si si dala predlzit lehotu? Je to dobierka?
@veronikaszabova je to expres kurier
@veronikaszabova nepísala som tej pani
@ivkazuborka ved jej napis. Mna nahnevalo hlavne to, ze ona si dala predlzit lehotu len tak. Bez toho, aby mi napisala.
Napis jej,mozno to ona zrusila.
@veronikaszabova dobré ďakujem
@veronikaszabova nakoniec som teraz pozerala mám ten balík od jednej firmy
u mna si minulý týzden predlzila balik jedna pani a v eph mi to vobec neukazovalo...uz ho prebrala...
@veronikaszabova a prečo by ta mala informovať, že si to predĺžila, ked nestihala prevziať? Nevidím na tom nič zlé a práveže mi to príde zodpovedne nez aby to nechala prepadnúť.
Skôr tvoje správanie mi prišlo divné a nevhodné. Od teba by som teda po takejto skusenosti nenakupovala...
@iviacik akoze nehnevaj sa, je snad moja vec, ci danu vec stopnem, nie? Nikto ta nenuti odo mna nakupovat. 👍
18 dni je dost na to, aby clovek prebral dobierku. Nie si ju este o 14 dni predlzit. Ja ten tovar zaplatit v sklade v praci musim. A aby som cakala mesiac, ci si dotycna prevezme balik? No to urcite.
@veronikaszabova ved nikto nenúti, sama si robíš reklamu 😊
@iviacik mam dost odberatelov, takze sa o moj prijem nemusis bat.
Pekny den prajem ❤
Baby taká otázočka, to vážne pýtajú za predĺženie na pošte mesačne 4€? Dobre čítam??
@ketrina21 nie, za predĺženie odbernej lehoty zásielky je poplatok 1€
@sisina4144 aha oki, lebo na mňa vyskočila táto cena ale hneď sa mi to nezdalo, človek keď potrebuje raz niečo predĺžiť tak by bol masaker pýtať 4€ za to..
@ivkazuborka a nezrusil to odosielatel?