Má niekto aktuálne skusenosti s týmto “slávnym” boxom? Pred 3 týždňami mi bol do tohto boxu doručený vyplatený 100€-ový balík. Ešte v ten deň som si ho išla vyzdvihnúť, ale nakoľko sa nedal otvoriť, bol zaseknutý alebo čo, tak tam manžel volal a bolo povedané, že tam pošlú technika a kuriér mi balík doručí na adresu. Už sú to 3 týždne a do dnešného dňa tento problém nie je vyriešený. Stále na infolinke oznamujú to isté. Na FB stránke som im zanechala “štipľavý” komentár a po prečítaní ostatných komentárov bolo evidentné, že nie som jediná, ktorá má s nimi problém…a zrazu všetky negatívne komentáre boli odstránené…aká záhada 🤣 Je nejaká možnosť podať na nich sťažnosť? Prípadne stránka, odkiaľ som si objednávala tovar, môže mať na nich nejaký vplyv, keby som sa na nich obrátila? Som absolútne znechutená z tejto neschopnej spoločnosti a neschopného riešenia problému!!!
Objednavam casto a sposob dorucenia Balikobox, doteraz ziadna negativna skusenost, naposledy dnes mi SPS kurier nechaval v boxe, lebo som nebola doma
@bozka19 ja mam čerstvú z dnešného dna. Neboli sme doma, tak mi kuriér dal zásielku do Alza boxu. Zaplatila som cez platobnú bránu, prišiel mi do 10 minút PIN a večer sme balík vyzdvihli. Bez problémov.