Dobry deň. Vie mi niekto poradiť zo Slotom do mobilu? Môže sa tam dat bud 2 sim karty alebo 1sim karta a pamäťovka? Asi sa tam nedá dať dve sim karty a pamäťova karta naraz...?
Ďakujem
@stellarstar ? Tf ja skratka pre pamäťovú kartu
@autorka nie, dve sim a pamäťovú kartu nedáš naraz
@janai1 takže tam môžem dať len 2simky alebo 1simku a pamätovku 🤦♀️
Áno, ved je to tam napísané
@janai1 aj SD ale jedno
Autorka máš tam jasne napísané sim 1 sim 2 SD alebo pamäťovka tam nejde
@janai1 nechápem prečo to tak vyrábajú
Telefón som kúpila cez internet a nemám k nemu papiere
@stellarstar pamäťovka tam ide
Najnovšie tel už nemajú na SD Micro, mam samsung s22 ultra a tam mi tiež nejde SD Micro
Tak ju tam daj aj sim kartu a máš po probléme 🤷♀️
@stellarstar prečo stále píšeš ze tam nejde pamäťovka? Veď tam ma na to ten prvý slot SIM1/TF - môže tam dat bud simku alebo pamäťovú kartu
@stellarstar 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Ešte nikdy som nevidela telefón kde by nebol spoločný slot pre sim a pamäťovú kartu 🤷♀️ každý jeden dual sim co som mala bola možnosť bud 2 sim alebo 1 sim a 1 pamäťovka
@janai1 malá som Huawei a tam to tak bolo
No neviem aký si mala ale ja som mala 20 a teraz mam 30 a je to tak ze len 2 sloty
Čo je? Veď ty robíš veľkú vedu z ničoho 🤣 dám tam kartu aj SD a hotovo
Aktualne sa vyrabaju telefony prevazne pre 2x sim kartu, ojedeinele 1x sim + 1x sim/pamatovka. Kedysi boli 1x sim + 1x pamatovka. V dnesnej dobe je pamatovka uz prezitok
@tyrkysova_kobyla nezdá sa mi .. mám nový redmi note 11 pro a je tam priestor aj na pamatovku .. a iste nie je zastaralý
@stellarstar vy ste nepochopili otázku 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Ty zas moju odpoveď 🤷♀️
@stellarstar môžeš mi povedať ako dá do 2 slotov 3 karty keď si z nej musíš robiť srandu? Fakt by som chcela vedieť ze ako to urobíš
@medyna redmi note 11 pro ma kombo slot, teda 1x sim a 1x sim/pamatovka. hovorila som o tom, ze uz sa aktualne nerobi slot IBA na sim, ale len kombo
@janai1 3 karty určite nie, buď 2 sim alebo 1 sim a 1 sd
@stellarstar 🙏
@stellarstar no takže si nepochopila otázku ale urážať ideš 👎🏽
@janai1 kde ťa urážam? Nikde
@stellarstar mňa? Nikde... Ale do autorky rýpeš
@janai1 nerýpem sa
Do slotu SIM 1 sa vkladá buď SIM karta na stojato,alebo mikro SD karta na ležato. Do slotu SIM len sim karta,na stojato. Buď tam budú 2 SIM alebo SD karta a jedna SIM.
SD karta tam nejde