Slim tepláky - legíny pre chlapca

barbie1981
17. jún 2022

Ahojte poraďte mi prosím nejaké slim nohavice alebo legíny pre chlapca, môj syn je vysoký a úzky tak mu skoro nič nesedí. Dakujem

dadis
17. jún 2022

@barbie1981 Nedavaj mu prosim leginy. Kolko ma rokov? Tiez som mala velmi chude deti. V takko mavali kedysi uzsie strihy, h&m zase vsetko siroke. Vyhodou boli tie vnutorne gumicky, ale tie u teplakov nebyvali. Ja som do teplakov navliekala klasicke gumy, aby mu nepadali.

deedol
17. jún 2022

moj ma 4r, sedia mu veci z lindexu a pripadne HM s tymi vnutornymi gumickami a gombikmi. v lindexe toho maju viac, v HM sa obcas nieco najde. nosi aj leginy, ked je take neurcite pocasie (v teplakoch by mu bolo teplo a v sortkach zima) - tie ma z HM a jedny aj z lidla.

zuzanazu85
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ankare
17. jún 2022

@barbie1981 Tchibo, Tesco, Kik

barbie1981
autor
17. jún 2022

Syn má len 3 roky, tie z lindex mu nesedia potrebuje vyšší pás

zdenkastanka
17. jún 2022

@barbie1981 tchibo a h&m sa nam osvedčili...starsi ich nosil v zime pod nohavice, miesto pančuch do skolky.jednoduchsie obliekanie.pančuchy by nedal.

barbie1981
autor
17. jún 2022

@zdenkastanka ďakujem, ja to tiež presne hľadám pod softshelky

evkamotka
18. jún 2022

Cez zimu mali v tescu v detskej sekcii chlapcenske spodky. Za smiesnu cenu, troj pack (modre, sive, tmavosive). Moj syn bude mat 5r a ma 15kg, je velmi stihly a tieto spodky boli vyborne. Davala som mu ich pod softshelky a pod zimne gate, boli akoby leginy, no vyzerali chlapcensky aj boli pre chlapcov

klinger
18. jún 2022

@barbie1981 tieto nášmu sedia najlepšie zo všetkých, nosí len tepláky pod všetko, oteplovacky, softshellky...je ako špageta a tiež ma vyšší sed.
https://gustokids.com/teplaky

zdenkastanka
18. jún 2022

@barbie1981 este mi napadlo ze v h&m to mali tiež pod nazvom spodky . Starsi je chuducky v pase a sedeli mu dobre , nepadali.

nwnw
18. jún 2022

@barbie1981 leginy lindex,lebo maju tu pocesanu vnutornu stranu a teplaky kupujem kdesa da. Najnovsie Sinsay sice treba mini.alne o cislo vacsie , ale da sa do nich vopchat gumicka 😀

ckatka
18. jún 2022

@barbie1981 pod softshellky kupujem legínky z Jeej design

dadikvikyno
19. jún 2022

Nasi chalani vôbec nenosia leginy ved to je urcene pre dievcata alebo nie??(a ak by mali nosit leginy boko by to trapne ak by sa im stoporil penis a v leginach to je vidiet podla mna )teplaky nosia najradcej 🙂

barbie1981
autor
19. jún 2022

@dadikvikyno mne sa to páči, hovorím o 3 ročnom chlapcovi , ktorý ide do škôlky a na jeseň a zimu , keď pôjdu von si na to natiahne len softshelky, podľa mňa praktické

dadikvikyno
19. jún 2022

@barbie1981 jaaaj no ten vek je rozdiel. A ak sa to vam paci tak je vsetko ok . Ale unas by sme to chalanom nedali no to uz je na rodicoch.