Ahojte poraďte mi prosím nejaké slim nohavice alebo legíny pre chlapca, môj syn je vysoký a úzky tak mu skoro nič nesedí. Dakujem
moj ma 4r, sedia mu veci z lindexu a pripadne HM s tymi vnutornymi gumickami a gombikmi. v lindexe toho maju viac, v HM sa obcas nieco najde. nosi aj leginy, ked je take neurcite pocasie (v teplakoch by mu bolo teplo a v sortkach zima) - tie ma z HM a jedny aj z lidla.
@barbie1981 Tchibo, Tesco, Kik
Syn má len 3 roky, tie z lindex mu nesedia potrebuje vyšší pás
@barbie1981 tchibo a h&m sa nam osvedčili...starsi ich nosil v zime pod nohavice, miesto pančuch do skolky.jednoduchsie obliekanie.pančuchy by nedal.
@zdenkastanka ďakujem, ja to tiež presne hľadám pod softshelky
Cez zimu mali v tescu v detskej sekcii chlapcenske spodky. Za smiesnu cenu, troj pack (modre, sive, tmavosive). Moj syn bude mat 5r a ma 15kg, je velmi stihly a tieto spodky boli vyborne. Davala som mu ich pod softshelky a pod zimne gate, boli akoby leginy, no vyzerali chlapcensky aj boli pre chlapcov
@barbie1981 tieto nášmu sedia najlepšie zo všetkých, nosí len tepláky pod všetko, oteplovacky, softshellky...je ako špageta a tiež ma vyšší sed.
https://gustokids.com/teplaky
@barbie1981 este mi napadlo ze v h&m to mali tiež pod nazvom spodky . Starsi je chuducky v pase a sedeli mu dobre , nepadali.
@barbie1981 leginy lindex,lebo maju tu pocesanu vnutornu stranu a teplaky kupujem kdesa da. Najnovsie Sinsay sice treba mini.alne o cislo vacsie , ale da sa do nich vopchat gumicka 😀
@barbie1981 pod softshellky kupujem legínky z Jeej design
Nasi chalani vôbec nenosia leginy ved to je urcene pre dievcata alebo nie??(a ak by mali nosit leginy boko by to trapne ak by sa im stoporil penis a v leginach to je vidiet podla mna )teplaky nosia najradcej 🙂
@dadikvikyno mne sa to páči, hovorím o 3 ročnom chlapcovi , ktorý ide do škôlky a na jeseň a zimu , keď pôjdu von si na to natiahne len softshelky, podľa mňa praktické
@barbie1981 jaaaj no ten vek je rozdiel. A ak sa to vam paci tak je vsetko ok . Ale unas by sme to chalanom nedali no to uz je na rodicoch.
@barbie1981 Nedavaj mu prosim leginy. Kolko ma rokov? Tiez som mala velmi chude deti. V takko mavali kedysi uzsie strihy, h&m zase vsetko siroke. Vyhodou boli tie vnutorne gumicky, ale tie u teplakov nebyvali. Ja som do teplakov navliekala klasicke gumy, aby mu nepadali.