Sledujete ešte blogerky či youtoberky, napr. Petralovelyhair alebo iné slávne ženy
Chces si spravit YouTube kanal? Chod do toho
Sledujeme Smejka a Tanculienku, Pat a Mat, Dlan Cars a mnohe ine 😉
Zvedavu zuzu,Petush nasklee,momu,obcas cheryl kindl,a zo zahranicnych roxysdream,pleasure bhadie,
co to kdo to je? a da sa to zjiest?
Vôbec
Petra ma prestala bavit. Sledujem Marketu Frank, Katerinu Dolezelovu, Anshule, Katarinu Van Derham, PauliBeauty a najnovsie ma bavi jednoduchost Mama z lazov alebo napady Michaela De Martino. Inak make up uz sledujem malo.. napr Janu Hrmovu alebo Onyho.
nemam tusenie kto to je. a vlastne ja nikoho nesledujem.
Ja milujem urbex kanály, nase aj zahraničné, pozriem si v noci,ked nemozem zaspat, sice si tym viac skodim (biele svetlo) ale tu polhodinku videjka ani nedopozeram,spim.
A este kanaly o upratovaní,triedeni domacnosti, inšpirácie...to si pustim ked upratujem,nech mam pocit ze sme dve😂😂
To do dna slabá hodinka popri inej praci,cize skor len pocuvam.
Okrem smejko a tanculienk by som každé spomínané meno v diskusii musela googlit. Nemám ani Instagram.
Aka nenapadna reklama ....
Ja jedine čo sledujem je Krimi príbehy na YouTube.
Kočka to ma super spracované a je to pre mna zaujímavejšie ako počúvať či pozerat 586358.krát ako sú niekto nanáša riasenku
Nie.
áno, pozerám, ale len pár alebo podľa toho, čo si chcem pozrieť.
Petru som sledovala mozno tak 5-6 rokov dozadu, ale už ma to prestalo baviť. Robí to isté dokola. To isté aj ostatné blogerky. Už ma to nebaví, nemám na to toľko času. Teraz pozerám len jednu zahraničnú modelku, je sympatická a inšpiratívna 🙂
Nie, nesledujem.