Potrebujem poradit aplikaciu, ktorou sa da sledovat kde sa dotycna osoba prave nachadza ale taktiez ju potrebujem nainstalovat do druheho telefonu tak, aby dotycna osoba absolútne nezistila, ze tam taku aplikaciu ma.
🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Chudák manžel.
Kasli na apku, rozid sa.
Viem iba z iPhonu na iPhone😂na druhých nie.
nemam slov ... 🙄
Ak poznas heslo od gmailu, tak vies pouzit na androide gmail location manager
@queen_mary a to funguje ako? A ked nema gmail ale azet? 😁
Ked si nevies vygooglit ako to funguje a myslis, ze by mohol fungovat azet, tak sa na to vykasli 😅
Find my kids🤣🤣🤣🤣 srandujem....ked ho potrebujes spehovat, je to zaciatok konca
Nemusíš hom pehovat. Co tým dosiahneš? Rozid sa s nim ako civilizovaný clovek
Ty kokos ale ste mudre, ze hned viete ze ide o manzela/priatela, ze sa mam s nim rozist alebo rozviest a ako je to zaciatok konca a podobne.
Ide o mojho surodenca, ktory prepadol hazardu, pochopitelne chcem vediet kde sa nachadza a ci klame. Tak nehovorte dopredu ze ide o manzela, ked neviete ake je uzadie situacie. Vdaka.
tak trebalo hned napisat o co presne ide a nie sa tu teraz urazat ako male decko 🤦♀
Je uplne jedno o koho ide, stale je to nelegalne niekoho sledovat, ak dotycny o tom nevie a nesuhlasi s tym.
@bessie12 neurazam sa, tu ide o to, ze hned vsetky viete o koho ide aj ked viete prd. Vies
@mistymay33 ani ked ide o dobro brata?
Vies si predstavit,ze by si mala byt na mojom mieste? A len sa necinne prizerat ako si brat ničí život, alebo by si hladala riešenia ako mu pomôcť aj ked nie legalnou cestou.
Ved na to nemusi prist mozno nikdy
Aj ked ide o dobro brata....sledovat inu osobu bez jej vedomia je ilegalne...da sa to pochopit?
Ahoj
ako mu chces pomoct sledovanim? Ja chapem tvoju bezmocnoct, ale pikial ten clovek sam nechce skoncit, neprinutis ho. Je to zavislost, ktoru treba liecit a on bohuzial musi chciet. Prajem pevne nervy.
@svetlonos chcem vediet, ci ked povie ze je v praci tak je v praci, ked povie ze ide do kauflandu tak chcem vediet ze tam skutocne ide a nie ze jeho cesty budu viest do herni a bude vymeskavat v praci a nicit si zivot. Chcem vediet kde sa nachadza a ci je tam kde hovori ze je.
Je to brat, udat by ma neudal, mozno by mi rokmi podakoval, ze som ho z toho dostala alebo by sa maximalne pokazil nas surodenecky vztah ked by na to prisiel
To nic nemeni na fakte ze je to ilegalne
z toho si nič nerob mňa tu dotyčné minule vydali ani som o tom nevedela 😀Až som sem nakukla do diskusie a zistila som že mám muža a už som aj vydatá😀 hlavne že som to tu v živote na koňa nepisala s kým som a v akom stave🙂 hrozný tento modrý kôň.Divim sa že ešte nevedia aj počet mojich detí😀
@doriiis nemusis sa stale opakovat, uz si to napisala xy krat. Tak mi povedz ako by si mu pomohla ty.
To je akoze take hrozne vediet kde sa nachadza? Ak zaklamal raz, zaklame znovu takze uz mu moc neverim, povedz mi teda ty
Tomu rozumiem ze je to tazka situacia,pomoct takemuto cloveku....ja sa ti len snazim ze hentak by si si este aj ty problemy vyrobila
Je to nelegalne aj ked ide o dobro brata. Bohuzial. Je to dospely, pricetny clovek, nie je zbaveny sposobilosti, on jediny o sebe moze rozhodovat, je za seba zodpovedny. Tak, ze ho budes nelegalne sledovat, mu nepomozes. Ak to on sam nechce, tak nemas vela moznosti…
Ak budeš vedieť, že je v herni pôjdeš ho odtiaľ vytiahnuť? Či mu potom večer vynadáš? On si to musí sám uvedomiť.
A ako mu realne pomôžeš tým, že budeš vedieť, že je v herni? Pôjdeš tam a vytiahneš ho za uši von? Keď hrá, tak je dospelý a ty s tým realne nespravíš nič kým on nebude chcieť. Veď keď povie, že ide do roboty, tak choď za ním a pozri sa, či tam je. Keď povie, že ide do obchodu opäť choď za ním a uvidíš či tam ide alebo nie. A máš to legálne. Keď zistí, že ho sleduješ jemu nijako s hazardom nepomôžeš a ešte ty na to doplatíš..
Čo sa všetky staráte že načo a koho chce sledovať a múdre ste jak rádio už že sa má rozviesť a že mala napísať hneď že koho chce sledovať čo vás do toho? Pýtala sa na apku alebo ako má niekomu sledovať tf a nie vaše rady či to je legálne alebo nie, to je snáď jej vec aj keby to nebolo legálne, pýtala sa niečo iné tak kto vie a chce nech poradí a ostatné kukajte radšej na telenoveli namiesto tých premudrelych rečí
Sledovaním mu nepomôžeš. Niekedy je najlepšie nechať závisláka padnúť na úplné dno, bohužiaľ. On sám musí pochopiť, že má problém a že ho chce riešiť, inak to nejde. Vy ako rodina hlavne nesmiete kryť jeho prešľapy a financovať ho, ani formou napríklad nedeľného obeda. Pretože to, že mu v nedeľu dáte najesť, je preňho 10€ ktoré nemusí minúť na jedlo ale môže hodiť do automatu. Je to beh na dlhé trate, poraďte sa s psychológom, odborníkom na liečbu nelátkových závislostí, čo vy ako rodina máte robiť. Sledovanie nijako nepomôže.
Ehm ehm...ak sa nemylim,toto je na svk ilegalne a ked na to dotycna osoba pride tak ta moze zazalovat