Ahojte. Moje 4 rocne dieťa mi zacalo chosit s kamaratmi von. Neda sa stihat behat za nimi a hlavne raz idu k jednemu kamosovi zo stvrte, raz k druhemu. Preto by som chcela.mat prehlad, ze kde sa vobec nachadza a zvazujem kupu hodiniek. Chcem vidiet v mobile polohu, kde sa nachadza, ale aj sa telefonicky spojit, cize bude potrebna sim karta. Ake taketo smart hodinky mate vy a ste s nimi spokojný? Najme sa mi jedna o to, aby gps dobre ukazovalo polohu a aby sa dalo bez problemu dovolat. Uz som jepen z tolkych modelov hodiniek a hlavne vsade je vela negativnych recenzii. Uz neviem co vybrat. Vopred vdaka za rady
@eternity24 my sme v rámci dediny taka mala uzatvorena stvrt. Takze ked sa bicykluju, korculuju, kokobezkuju a pod, tak sa za nimi neda behat, hlavme ked mam aj druhe dieťa. Takze nie, nemam preklep. Mame tu takto volne pustene deti, nakolko to tu mame uzatvorene
4 rocne by som nenechala aj tak.. ale to som ja.. keď je to tam uzavreté, na čo ti je teda potom GPS...
@emkalea načo ti je GPS keď máte uzavretú štvrt? Treba si dávať na 4 ročné dieťa pozor, hodinky na ruke to za teba neurobia. Také malé dieťa nemá byť čo bez dozoru. A hej, dá sa to stíhať aj keď máš druhé malé dieťa. Úplne v pohode, ja to stíham každý jeden deň a to mam 2 hyperaktyvnych satanov. Keď už nezvládas alebo sa ti nechce, zaplať mu aspoň opatrovatelku, skôr ako sa mu niečo stane.
@emkalea Nemáš tam preklep? Tvoje 4 ročne dieta chodí von s kamarátmi po štvrti? Ako samé a ty mu chceš kúpiť smart hodinky?