Sledovacie hodinky s GPS pre dieťa

emkalea
11. aug 2024

Ahojte. Moje 4 rocne dieťa mi zacalo chosit s kamaratmi von. Neda sa stihat behat za nimi a hlavne raz idu k jednemu kamosovi zo stvrte, raz k druhemu. Preto by som chcela.mat prehlad, ze kde sa vobec nachadza a zvazujem kupu hodiniek. Chcem vidiet v mobile polohu, kde sa nachadza, ale aj sa telefonicky spojit, cize bude potrebna sim karta. Ake taketo smart hodinky mate vy a ste s nimi spokojný? Najme sa mi jedna o to, aby gps dobre ukazovalo polohu a aby sa dalo bez problemu dovolat. Uz som jepen z tolkych modelov hodiniek a hlavne vsade je vela negativnych recenzii. Uz neviem co vybrat. Vopred vdaka za rady

eternity24
11. aug 2024

@emkalea Nemáš tam preklep? Tvoje 4 ročne dieta chodí von s kamarátmi po štvrti? Ako samé a ty mu chceš kúpiť smart hodinky?

emkalea
autor
11. aug 2024

@eternity24 my sme v rámci dediny taka mala uzatvorena stvrt. Takze ked sa bicykluju, korculuju, kokobezkuju a pod, tak sa za nimi neda behat, hlavme ked mam aj druhe dieťa. Takze nie, nemam preklep. Mame tu takto volne pustene deti, nakolko to tu mame uzatvorene

anjelicek26
11. aug 2024

4 rocne by som nenechala aj tak.. ale to som ja.. keď je to tam uzavreté, na čo ti je teda potom GPS...

bimbina
11. aug 2024

@emkalea pardon, ale neberie mi vek 4 roky, co tak sa s dospelymi striedať (rodičmi) na stráženie? Ja mam 4 ročné dieťa, a neviem si predstaviť ju nechať behať bez dozoru … aj keby sme neviem aka uzavretá komunita bola, je to 4 ročné dieťa.

nikpa
11. aug 2024

@emkalea načo ti je GPS keď máte uzavretú štvrt? Treba si dávať na 4 ročné dieťa pozor, hodinky na ruke to za teba neurobia. Také malé dieťa nemá byť čo bez dozoru. A hej, dá sa to stíhať aj keď máš druhé malé dieťa. Úplne v pohode, ja to stíham každý jeden deň a to mam 2 hyperaktyvnych satanov. Keď už nezvládas alebo sa ti nechce, zaplať mu aspoň opatrovatelku, skôr ako sa mu niečo stane.

niekto2hy
11. aug 2024

@emkalea Tie hodinky by aj tak stratil a mas 2 dievcata,tak tie by mohli na striedacku davat nan pozor.