Prosím vás, nevyznám sa lebo nemám deti, ale potrebujem kúpiť nejakú väčšiu sladkosť ktorá má hračku.. ale väčšie ako normálne kinderko...pojdem na návštevu a deti ma nepoznajú tak nechcem prísť na prázdno ale ani s obyc čokoládou, tak som chcela niečo take...
A nebudem mať čas ísť do druhého mesta, takže mám k dispozícii iba Lidl a Coop Jednotu... Poraďte či niečo zoženiem.
Ďakujem
Tie bublifuky su dobry napad. Ja som sa vzdy potesila ked som dostala bublifuk. Otazne je, ci sa tomu este dnes deti tesia. 😀
@solange7 ano tesia.
A teda za mna ako mamu, radsej kup nejaku sladkost alebo ovocie a k tomu omalovanku alebo pastelky.
Ďakujem baby, ale pôjdem vlakom dve hodiny a potom autobusom takže ovocie asi nie, ale ďakujem za odpovede priemyslim si to
Skús vyskladať niečo ako mikulášsky balíček. Napr.do darčekovej taštičky a vložíš aj kvalitnejšiu čoko a aj napr.tie farbičky,autíčko,plyšáka...
Tak 2 hodiny vlakom je lepsie ovocie ako cokolada. Ale jasne, tvoja volba.
Už som niečo nakúpila, ďakujem za rady, netreba ďalej prispievať 🙂
V Coop Jednote kúp osobitne niečo sladké, čo každý ľúbi napr. klasiku BB keksy, alebo Lentilky a osobitne malú hračku - majú teraz také bublifuky akoby meč.
Niekedy majú aj také pudingy, ktoré majú hračku. Ale nie vždy majú.