neviem, či je táto téma už niekde otvorená, neskúmala som. v poslednom čase zisťujem, že si neviem spomenúť na názov veci, čo leží predo mňou.
alebo vyberať správne slová v komunikácii s ľuďmi.
možno som prepracovaná pobehovaním okolo detí, okolo domácnosti, možno mi treba pokoj. ale ten mám po víkendoch, keď deti sú u našich.
neviete mi poradiť? ku doktorke nemám ani kedy zájsť, nemám čas, stále niečo vybavujem alebo sú deti choré. ☹
Podla mna to mozu byt len take prechodne stavy. Mne sa to stavalo, ked som mala toho vela a skor som myslela, nez som stihala konat. Potom som sa zasekavala, lebo v hlave som uz mala vsetko premyslene, len som to nevedela vypovedat.
Myslim, ze to ani nie je tak problem pamati ako sustredenia....
...suhlasim s Magg-ginko biloba,pripadne lecithin.Maju ich bezne v lekarnach v tobolkach.Cena cca 100,-Sk na mesiac
Maca 😀 a ja som myslela, že to sa stáva len mne 😉 🙂
Neboj nič... bude lepšie. Aj ja tak dúfam... a ginko biloba? hneď v pondelok idem kúpiť...!!! 🙂 😉
Ahoj Macka, ja som si dávala lecithín, je veľmi dobrý ale určite aj ginko, to ti mozog pekne prekrví. Ale buď pokojná, je to prirodzené, keď si stále s deťmi. Ja som mala obdobie, že som len na macka uška myslela aj v bežnej komunikácii mi behal po mysli, čo som ho vkuse musela malému spievať 😀
Ahoj Maca to je presne moj pripad a veru ze sa chystam ku lekarke nech ma niekde posle lebo to so mnou vyzera dost biedne.
maca,ja detto 😉
no super,a ja som sa uz bala,ste ma upokojili. 😀
Roasha... 😉 🙂
maca to je materskou...ja ficim na ginku v tabletach.
na to je najlepsie precvicovat si pamat - zacat sa nieco ucit alebo zacat chodit do obchodu bez nakupneho listu a pod. inaksie mne sa toto stava ked dlhsiu dobu nemusim precvicovat moju mozgovu bunku - a mam ju len zaneprazdnenu prebalovanim, pripravovanim prikrmov a hranim sa s mojou dcerenkou - vtedy musim chytit do ruky nieco vaznejsie a napr. ucit sa kazdy den desat cudzich slovicok a pod. 😉
inaksie kedysi hovorili ze zihlavovy caj na to ide velmi dobre, ja si niekedy na osviezenie a na zaktivovanie tej mojej gebulky - dam aj redbull - to mi uplne vyjasni mysel 😉
maca nic si stoho nerob ja sa otocim a zabudnem co som to vlastne chcela 😀 😀 preto si stale vsetko pisem na listocky 😀 😀
gingo čaj, bežne ho dostať aj v potravinách. odborníci radia aj lúštiť tajničky, sudoku, učiť sa cudzie slovíčka... len keby na to všetko bol na materskej čas, pravda.... ☹
prasiatko30
na nákupy si neberiem nikdy debilníček a ani som si ho nebrávala 😀
a baby díky že nie som sama 😀
že sa tu tiež nájdeme viaceré 😀
vyskusaj Omega3 podporuje mozgove funkcie a kardiovaskularne zdravie
je prirodny, stabilny a bezpecny obsahuju rybi olej su vyrobene z rybej zelatiny, nie z bravcovej alebo hovadzej wellness by oriflame
skus ginko biloba, vraj to pomaha