ahojte, ma niekto podobnu skusenost po novom roku sa platby skylinku menili ucet a vsetky bankingky si to prestavili same okrem SLSP a mBank tusim .. no ja som to nastavovala nanovo sama cez banking ale az 16teho kedze som si to jednoducho nevsimla ze to trebalo do 15teho prestavit, teraz to mam uz prestavene ale mam dojem ze mi pojde az od buduceho mesiaca ale v georgovi si to neviem rozkliknut ci to odide dotatocne ci treba nejaky jednorazovy prikaz
Pozri si pohyby, ak ti to neodide, tak zadaj prikaz jednorazovy. O nezrealizovanom prikaze chodi v bankingu sprava urcie v kazdom bankingu, hocijakej banky... cize ak nepresiel tak to tam budes mat, niektore banky skusaju este jeden alebo dva dni potom. Dodatocne po termine to uz nik znovu stahovat nebude. Ak mas pochybnosti, tak najlepsie obatit sa na skylink. Da sa cakat aj na upomienku, ale to su casto vyhodene peniaze von oknom :DD
ahoj pravdepodobne jednorazovy prikaz, ja ked som menila vub za slsp tak prvy mesiac sa to riseilo takto kedze vsetko sa preklopilo automaticky trvale prikazy a inkasa iba so skylinkom bol problem.Rriesila som to cez kontaktny formular na skylink stranke kde mi odpovedali mailom a potom ma este telefonicky kontaktovali z ciech - zrejme na slovensku podporu nemaju. slecna bola mila vsetko mi vysvetlila a este raz pre kontrolu toho co bolo v maily/variabilny a pod. mi zopakovala ci to sedi 🙂