Skúšky v autoškole

pupetko263
5. nov 2022
Používateľ pupetko263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pupetko263.

Ahojte 10.11 mám skúšky v autoškole a mám trochu strach a obavyez toho testy sa učím len aj tak čaká ma cvičisko, jazda a mám strach či to dám. A ako dlho trvá jazda na a skúškach? Je tu niekto kto nedávno robil skúšky ☺️

isis234
5. nov 2022

Bud v pohode. Deń predtým choď včas spať. Testy sa učíš, spravíš. Jazdu tiež. Pobedz si... že to dáš, hravo... Držím palčeky,,Sadla som do auta, a išla... Vedľa bol triedny, nevšímala som si, že v zadu sedí policajt. Jazda rýchlo ubehla

ligyakovak_gmail
5. nov 2022

Drzim palce, ja mam rovnake obavy a tom mam za sebou len 1x trenazer

jaga18
5. nov 2022

Dcéra robila skúšky pred mesiacom, akurát jej prišiel už VP. Má 17 a dala to hravo bez problémov. Večer pred som jej robila medovkovy čaj, nech je v kľude. Skús, možno aj tebe pomôže zvládnuť stres a napätie pred skúškou.

busybeelady
6. nov 2022

Ja som robila v lete. Tiež som mala príšerný stres. Z mojej skúsenosti, toho strachu som sa nezbavila, šla som na skúšky so strachom. To je odvaha. Neutiect pred tým.
Urobiť to aj napriek strachu.
Co mi ešte pomohlo, den pred skúškami si dat kondicnu jazdu, s inštruktorom prejsť najčastejšie trasy na skúške. A ešte som na Google maps si prechádzala zložite križovatky, aby som si upevnila ako sa tam v tej rýchlosti zachovať.
Prajem veľa šťastia, zvládneš to.

makinja
22. nov 2022

@busybeelady ahoj prosím ta akým spôsobom si cvičila a kukala tie križovatky? To by ma fakt zaujímalo, nech skúsim sa aj ja tak pripraviť. Ďakujem 😊

busybeelady
23. nov 2022

@makinja moja inštruktorka mi dala papiere na ktorom bol presný popis toho čo robiť. Lebo predtým instruktor mi len hovoril, cuvat, pozrieť vľavo na tri kuželky... ja som z toho bola zmätená. Potom keď mi druhá instruktorka dala papier s popisom, videla som to a hneď mi bolo jasné, čo robiť. A postupne som prechádzala kuzelky z 10 min. Na 8, potom na 6 a rekord 5,5 minúty.

makinja
23. nov 2022

@busybeelady ja som myslela na tie križovatky čo si kukala cez Google 😁