Ahojte maminky z UK.
Mozete mi prosim napisat vase skusenosti tu v UK po Brexite? Niektory mi hovoria o rasizme zo strany Anglicanov. Idete domov o 2 roky ked sa to vsetko zacne diat? My mame 2 male deti a nechcem aby boli sikanovane od inych deti aj ked rozpravaju anglicky. Ist domov ci ostat? Viem ze na SVK je to hroza ale aby boli deti v bezpeci tak rozmyslam ist domov aj ked nechcem
Nik nikam nepojde preboha. Nestresujte
@katie303 jéééjdanenky. Prečo by ludia chodili domov? Lebo jedna pani povedala? A keby aj...ja sa tým domácim uz ani nečudujem, navláčili si tam pristahovalcov tak maju čo chceli. Načo by sa vracali domov, UK ich potrebuje ako lacnu pracovnu silu takze kluuuud....mozeš tam muklovat nadalej 😀 😀 😀
Ako sa vravi ,,ziadna kaša sa neje taka horuca ako sa navari,, a čo bude o 2 roky to ani srnka netuši. Teraz sa hovori tak a o par rokov bude uplne inak. Ak tam mas zazemie, pracu alebo sociálne davky a je ti tam dobre tak tam ostan. Nám tu nechýbaš. 😝
Boze tu clovek sa nemoze ani na nic opytat. Vsetky ste tu take dokonale na tom modrom koniku. Normalnej diskusie sa clivek ani nedocka lebo su tu take namyslene kravy ako vy
@katie303 tak sorry....ty chceš normalnu diskusiu ale napišeš, že SK je to hroza.... 😖
No ako pre koho....
@katie303 Prepáč, nikto tu nie je dokonalý - ale sama si si odpovedala na svoju otázku - ak je to tu na SVK "taká hrôza" tak zostaň v tom úžasnom prostredí a krajine kde si a nestresuj sa. A ty si potom čo - keď my všetky na SVK sme "kravy" - podľa teba?! Sa pozri do zrkadla a neosočuj ženy, ktoré ani nepoznáš. Sama si sa "úžasne" vyjadrila.
Mas pravdu modry konik tvori vacsia polovica zakomplexovanych sprostych zien,ktore by chceli mat tvoje problemy ale reaguju na tvoju otazku sprostou odpovedou,takze pocitam ze sa strasne nudia...alebo take co zhniju cely zivot na slovensku lebo maju laveho chlapa ktory moze byt rad ze ma doma nejaku robotu.Obdivujem tieto kreatury co nezmyselne pisu do diskusii,dala by som ich hned zablokovat.My tiez zijeme v zahranici ale nie v UK a na slovenku je 5o naozaj hrôza ako pises a lacna pracovna sila je podla mna prave tam ale tak im to ocividne staci...Podla mna sleduj situaciu a uvidis ako sa to bude vyvijat.Vela stastia a nevsimaj si tie "mile" zeny
No, ešte, že my sme tu všetky sprosté a chudery a našli sa tu dve, ktoré sú super a žijú mimo SVK a boja sa tam o svoju existenciu. Aké milé a vlastne slovenské.....
@luciahaluskova Predpokladám, že píšeš o svojom chlapovi......nakoľko našich ani nepoznáš.... 😀
@luciahaluskova dik. Ja som uz len vybuchla z toho ze clovek sa pyta normalnu otazku a takto ludia reaguju. A to v kazdej diskusii ta hned zvozia pod ciernu zem ze si sa nieco opytala
Kazdy sa ma tak dobre ako si to sam zariadi... Je jedno či na Slovensku alebo v inej krajine.
@evittam ja sa o svoju existenciu nebojím,je o nas az velmi dobre postarane a viem ze to bude len lepsie takze ja strach nemam,nam sa zije dobre..nepisem konkretne o tvojom chlapovi takze keby nemáš komplex tak na to nereagujes len ma vedia naozaj nasrat zeny ktore reaguju do diskusii ako sliepky a pritom sa ich to vobec ani netyka...pytala sa mamiciek ktore ziju v UK tak nechapem preco odpovedaju tie co ziju na slovenku!!!!!
@katie303 No a? Sme na verejnom fóre-tak môžem písať kde chcem a čo chcem-to by si mala vedieť. Mám kamarátku v UK ( a nie len jednu) - nemá s tým čo ty žiadny problém. Spokojná? Ak sa ti nepáči, tak si založ súkromnú diskusiu a ak ťa to poteší tak ma daj bloknúť. Nakoľko ako vidím ten čo ti "pohladká" tvoje ego tak je super a ostatné sme chudery, kravy slovenské a neviem čo. Akože, ak by sme ti tu napísali - áno, vráť sa , tak by si sa hneď začala baliť a vrátila by si sa na toto hrozné Slovensko? 😀 Mňa si len týmto trochu vytočila-to je všetko. Pekný deň.
😄😄😄 lol primadony z UK. Lebo Vasi chlapi tam robia ministrov ze ? 🙂
@katie303 ano všímam si,raz ked sa ich to netyka nech nereaguju..ale tak toto je vizitka slovakov len kazdeho osocovat a pchat rypak kam netreba
Ani sami ludia v UK nevedia co bude a ake zmeny pridu do platnosti. Je vseobecne zname ze ak robis odcadzas dane a hladis si svoje ziaden problem nemaju. Mam tu skusenost kedze som tam a za dalsie kto by uz len robil po skladoch a farmach keby nas vyhnali....
@luciahaluskova A ty ho kam pcháš - tiež tam kde ťa netreba.....
@luciahaluskova ja sa do takýchto tém bežne nezapájam, len na ploche zaujal názov témy, že čo sa to tu aký brexit preberá.
Chápem postoj zakladateľky otázky, chápem aj odpovede žien, ktoré jej odpovedali, pretože sa vyjadrila ako sa vyjadrila.
No Tvoja odpoveď bola teda v skutku ,,excelentná" a neviem ako ostatných, ale mňa sa to na jednej strane dotklo, no na druhej strane som sa pousmiala.
Prečo sa ma to dotklo? Z Tvojho príspevku to vyznieva tak, že všetci na SR sme iba nemožní hlupáci, ktorí tvoria lacnú pracovnú silu pre zvyšok Európy a všetci tu zhnijeme a všetkým vám, čo ste odišli za hranice, tak je vám sveta žiť, lebo máte trávu zelenšiu a slnko na vás svieti jasnejšie.
Dotklo sa ma aj to, ako si napísala, že lebo máme doma ľavého chlapa, ktorý je rád, že má nejakú robotu. Ako si dovoľuješ sa takto vyjadrovať? Čo vieš o žití v SR, keď tu nie si? Za to, že som ostala v SR nemám dojem, že by som mala ľavého chlapa. SR je krásna krajina, v ktorej sa cítim bezpečne a je mi tu dobre a vôbec sa necítim ako lacná pracovná sila a nie som ani žiadna kreatúra, ktorej stačí to, čo mám. Ak chcem niečo viac, tak robím tak, aby som to mala. Ďakujem Bohu, zdraviu, svojmu rozumu a všetkému možnému, že dokážem robiť tak, aby som mala všetko, čo chcem. A to nemám s mojim chlapom nič spoločné.
No a pousmiala som sa nad tým Tvojim výrokom, že keď majú doma ľavého chlapa, ....... - chápem to teda tak, že keby nemáš chlapa, tak hniješ na SR s nami? Pekne si na seba ukázala, že nie si schopná ničoho a si plne závislá na svojom chlapovi.
Takže ak tu poukazuješ na milé ženy, tak Ty medzi nich určite nepatríš.
@dominikav123 primadony sme neni ale poviem ti ze obaja mame tak platene pozicie asi ako v nasej vlade minister ked sa tu chces hadat aj ty
@luciahaluskova Ja našťastie nemám žiadny komplex mňa len uráža ak niekto napíše o chlapoch a ženách, ktorí žijú na SVK, že sú chudáci. Ani ja nemám problém s našou existenciou - žijeme si skvele a je o nás perfektne postarané. 😉
@luciahaluskova a nikto neprchá rypák, kde netreba. Ak by si sa čo i len minimálne vyznala v ekonomickom svete, tak by si plne chápala, že brexit sa týka aj nás v SR, pretože ako to veľmi ovplyvní ekonomiku EU (hlavným ťahúňom je Nemecko), tak to vzhľadom na Nemecko veľmi výrazne ovplyvní i nás, pretože sme trhovo veľmi naviazaný na Nemecko.
@luciahaluskova a co, ze niekto ostane cely zivot na slovensku? su ludia, ktori sa nemusia stahovat natrvalo prec a ziju vyhodne u nas a zarabaju lepsie kusok za hranicami. si akoze chcela povedat, ze kto ostava na slovensku je nejaky sedlak alebo co? nieco menej? milujem takychto ludi, ktori sa idu posrat zo zahranicia, doma dokazali hovno a hentam umyvaju riady a tvaria sa ako riaditelia zemegule a prilahleho vesmiru. aj u nas sa da normalne zit.
@andreah25 nechapem preco to uraza zeny ktorych sa to teda netyka..bolo to myslene na urcite prispevky ktorych autorky som nechcela menovat.A mas pravdu keby nemam takeho chlapa ako mam teraz zhnijem na slovenku a ano som na nom plne zavisla a vyhovuje mi to 🙂 ...to ze je to na slovenku hroza som jej odobrila pretoze sa jej a aj mne a mojej rodine zije lepsie v zahranici a je to pre nas neporovnatelne so slovenkom tak sa tu hned vsetky neurazajte.Keby som nevycestovala atak aj ja si obranujem slovensko ale zijem v zahranici a je nam neporovnatelne lepsie.
@katie303 presne ako napísala @evittam , ak povieš A, povedz aj B - ja mám kamošku v Nemecku už dlhé roky. Zarobí to čo ja tu, dokonca mávam aj viac ako ona v Nemecku - ja som si hypo na dom zobrala 130tis., ona si hypo na byt zobrala 380tis.
Tak teraz je kto na tom lepšie? A to hnijem na úbohom Slovensku.
Dievčatá, je to trápne sa takto doťahovať a tie urážky sú už úplne zbytočné. Očakávala som tu konštruktívnu a inteligentnú debatu, miesto toho je to tu znova ako v kurníku, ako v pomaly každej téme. Všetko odo mňa...
@mawka nie nenapisala som to tak ako ty!!!
Bude o par rokov koniec sveta? Nemali by sme si stavat bunkre????Nespadne o rok na zem meteorit? Mat tvoje problemy....hlavne zachovaj paniku