Ahojte ma niekdo skúsenosti so značkou zinzino? Tabletky, oleje, vitamíny?
Budem vďačná za každú skúsenost.
@noami12 ahoj, chcem sa spytat ci si uz vyskusala Zinzino 🙂
@scorpionlady ahoj ešte nie nakoľko som pred pôrodom 😊
@noami12 tak to srdecne gratulujem 🙂 odporucam potom po porode porozmyslat nad BalanceOil. Mame totiz vela skusenosti, ze maminky su doslova vycucane co sa omega 3 tyka. A klasicke doplnky z omega 3 sa zial nevedia zabudovat do buniek. V Zinzine mame test, ktorym sa zistuje pomer omega6 a omega3 mastnych kyselin, tak ako aj hladina omega3. Omega3 je dolezita ai pre deticky. BalanceOil sa da davat uz od 6 mesiacov. Ak mas zaujem,tak na facebooku mam skupinu,kde pridavam prispevky ohladom oleja,testu a celkovo Zinzina 🙂
@scorpionlady Ako najdem tu skupinu na FB?
@novamamima poslem vam link do spravy
My doma tiež berieme Zinzino Balance Oil, aj moja mama. Museli sme si zvykat na chuť, kedze sme predtym oleje nepili, ale moja 4 r s tym nema vôbec ziadny problem. Za nas fajn, sice nevieme ako sme na tom, ale asi fajn 😃 mna zaujala vysoka davka Dcka a ine benefity.
@noami12 posielam video prezentáciu. Má to až hodinu, ale odporúčam pozrieť každému!
@noami12 pre tehotné je BalanceOil veľmi dôležitý. Najmä pre správny vývin plodu a aj pre Vás, a potom pre dieťa od 6 mesiacov podávať podľa hmotnosti.
@scorpionlady
Dobrý deň.
Môžem aj ja poprosiť link?
A pomôže to aj ľuďom ktorým sa už zo stresu pridružili aj iné choroby?
Ďakujem
Nasla som, ze vo Flexity sa daju najist vsetky Zinzino produkty a daju sa bez registracie zakupit aj po kusoch, maju tam aj skusenosti od ludi a recenzie
@scorpionlady môžem poprosiť názov skupinky na fb???
@dasika83 pisala som vcera sukromnu spravu
Ako matka a lekárka vrelo odporucam!!!..pre bližšie info kľudne súkromná sprava
@scorpionlady aká je to skupina?
Pozor na predajcov a ich viazanosť na 6 mesiacov ktorú Vám samozrejme oznámia až po zaplatení prvej objednávky.
Ak Vám produkty nepomôžu ba dokonca uškodia ste povinný nasiliu ich polroka platiť.
Za storno si účtujú nemalé peniaze. Choré a podobné praktiky ako Helvetia atď...
@podvodzinzino našu pediatru, ktorá to odporučila by som si našla veľmi ľahko
@podvodzinzino a neviem o akom storno hovoríš, žiadna zmluva sa nepodpisuje... Serie ťa konkurencia?😉
na mail mi prišlo že storno poplatok za každý mesiac neuhradenej platby je 50€ x 3 = 150€. Drzosť
@podvodzinzino ale o akej platbe to píšeš? My sme to kúpili priamo v ordinácii, peniaze poslali na účet. Vybavené.
@noami12 Ahoj, pred 2 týždňami sme začali užívať Balance olej, ja,muž, rodičia aj deti (2r, 7r). Synovi dávam hlavne kvôli ekzému, dcére kvôli evidentnému nedostatku omega 3 - keďže máva rôzne hysterické záchvaty, ako pubertiačka. Sama mám problémy aj s vypadávaním vlasov, krvácaním ďasien, vyrážkami.
Osobne užívam aj Xtend a chystám sa aj na Zinobiotic. Zatiaľ nejaké markantné výsledky nebadám, ale po 2 týždňoch ani nečakám zázrak, keďže samotný Dr. Clayton hovorí, že trvá zhruba 4 mesiace, kým sa dostane rovnováha omega 6/3 do normy. Robila som si aj test, len ešte nemám výsledky. Som na ne veľmi zvedavá, keďže už roky beriem hodne drahé vitamíny a vôbec som sa necítila lepšie. Preto som sa rozhodla pre zmenu v podobe Zinzina a najmä na ten test, v ktorom sa ukáže aj to aká je priepustnosť bunkových membrán. Lebo ak je zlá, tak môžeme brať vitamíny a iné doplnky, nebudú sa vedieť správne vstrebať a nedostanú sa tam kam majú.
Čítala som si veľa recenzíí, pomohlo to množstvu ľudí s rôznymi problémami, od ekzémov, cez spánok, tráviace ťažkosti, aj pri problémoch so štítnou žľazou, pri prechode, vysoký krvný tlak (túto skúsenosť má aj moja známa), taktiež väčšia výdrž, viac energie a pod...Proste je toho veľa. Len mnoho ľudí chce zázrak na počkanie.
A upratovanie v tele tak nefunguje 🙂 Trvá zhruba tie 4 mesiace, kým sa upraví pomer omega 6 a omega 3 mastných kyselín, ktorých veľký nepomer spôsobuje práve zápaly v tele (často aj skryté, vôbec o nich nemusíme vedieť). Všetko sa dá merať Balance testom, ktorý si môžeme spraviť na začiatku predtým než začneme užívať Balance olej (alebo aj Xtend - pokrokový doplnok s množstvom vitamínov a stopových prvkov, Zinobiotic - doplnok na podporu a prečistenie tráviaceho traktu, čriev, alebo aj Viva - na spránok, duševnú pohodu). Každý si môže vybrať.
Pokiaľ by si potrebovala poradiť alebo chcela nakúpiť či sa registrovať, tak sa kľudne ozvi.
Viac info zistíš aj na mojej stránke: https://www.zinzino.com/2008397620/SK/sk-SK
Koho prípravky zaujímajú, kľudne sa ozvite, pomôžem a poradím 🙂 Prajem pekný deň.