Skúsenosti so značkou Zinzino

noami12
13. okt 2020

Ahojte ma niekdo skúsenosti so značkou zinzino? Tabletky, oleje, vitamíny?
Budem vďačná za každú skúsenost.

scorpionlady
27. nov 2020

@noami12 Ahoj, pred 2 týždňami sme začali užívať Balance olej, ja,muž, rodičia aj deti (2r, 7r). Synovi dávam hlavne kvôli ekzému, dcére kvôli evidentnému nedostatku omega 3 - keďže máva rôzne hysterické záchvaty, ako pubertiačka. Sama mám problémy aj s vypadávaním vlasov, krvácaním ďasien, vyrážkami.
Osobne užívam aj Xtend a chystám sa aj na Zinobiotic. Zatiaľ nejaké markantné výsledky nebadám, ale po 2 týždňoch ani nečakám zázrak, keďže samotný Dr. Clayton hovorí, že trvá zhruba 4 mesiace, kým sa dostane rovnováha omega 6/3 do normy. Robila som si aj test, len ešte nemám výsledky. Som na ne veľmi zvedavá, keďže už roky beriem hodne drahé vitamíny a vôbec som sa necítila lepšie. Preto som sa rozhodla pre zmenu v podobe Zinzina a najmä na ten test, v ktorom sa ukáže aj to aká je priepustnosť bunkových membrán. Lebo ak je zlá, tak môžeme brať vitamíny a iné doplnky, nebudú sa vedieť správne vstrebať a nedostanú sa tam kam majú.
Čítala som si veľa recenzíí, pomohlo to množstvu ľudí s rôznymi problémami, od ekzémov, cez spánok, tráviace ťažkosti, aj pri problémoch so štítnou žľazou, pri prechode, vysoký krvný tlak (túto skúsenosť má aj moja známa), taktiež väčšia výdrž, viac energie a pod...Proste je toho veľa. Len mnoho ľudí chce zázrak na počkanie.
A upratovanie v tele tak nefunguje 🙂 Trvá zhruba tie 4 mesiace, kým sa upraví pomer omega 6 a omega 3 mastných kyselín, ktorých veľký nepomer spôsobuje práve zápaly v tele (často aj skryté, vôbec o nich nemusíme vedieť). Všetko sa dá merať Balance testom, ktorý si môžeme spraviť na začiatku predtým než začneme užívať Balance olej (alebo aj Xtend - pokrokový doplnok s množstvom vitamínov a stopových prvkov, Zinobiotic - doplnok na podporu a prečistenie tráviaceho traktu, čriev, alebo aj Viva - na spránok, duševnú pohodu). Každý si môže vybrať.
Pokiaľ by si potrebovala poradiť alebo chcela nakúpiť či sa registrovať, tak sa kľudne ozvi.
Viac info zistíš aj na mojej stránke: https://www.zinzino.com/2008397620/SK/sk-SK
Koho prípravky zaujímajú, kľudne sa ozvite, pomôžem a poradím 🙂 Prajem pekný deň.

scorpionlady
12. feb 2021

@noami12 ahoj, chcem sa spytat ci si uz vyskusala Zinzino 🙂

noami12
autor
12. feb 2021

@scorpionlady ahoj ešte nie nakoľko som pred pôrodom 😊

scorpionlady
12. feb 2021

@noami12 tak to srdecne gratulujem 🙂 odporucam potom po porode porozmyslat nad BalanceOil. Mame totiz vela skusenosti, ze maminky su doslova vycucane co sa omega 3 tyka. A klasicke doplnky z omega 3 sa zial nevedia zabudovat do buniek. V Zinzine mame test, ktorym sa zistuje pomer omega6 a omega3 mastnych kyselin, tak ako aj hladina omega3. Omega3 je dolezita ai pre deticky. BalanceOil sa da davat uz od 6 mesiacov. Ak mas zaujem,tak na facebooku mam skupinu,kde pridavam prispevky ohladom oleja,testu a celkovo Zinzina 🙂

novamamima
13. feb 2021

@scorpionlady Ako najdem tu skupinu na FB?

scorpionlady
13. feb 2021

@novamamima poslem vam link do spravy

bajo600
5. mar 2021

@noami12 ved práve, že si pred pôrodom. Včera bolo neskoro! Omega 3 je to čo v živote velmi potrebujeme a v tehotenstve ešte dôlžitejšie.

noami12
autor
5. mar 2021

@bajo600 ja som si volala na infolinku a pýtala som sa na produkty ako tehotnej mi toho moc ne odporučili, omega 3 beriem ale teda zatiaľ nie od zinzino.

veverickav
5. mar 2021

My doma tiež berieme Zinzino Balance Oil, aj moja mama. Museli sme si zvykat na chuť, kedze sme predtym oleje nepili, ale moja 4 r s tym nema vôbec ziadny problem. Za nas fajn, sice nevieme ako sme na tom, ale asi fajn 😃 mna zaujala vysoka davka Dcka a ine benefity.

bajo600
5. mar 2021

@noami12 posielam video prezentáciu. Má to až hodinu, ale odporúčam pozrieť každému!

https://www.youtube.com/watch?v=V6k13AZdKDI
scorpionlady
6. mar 2021

@noami12 pre tehotné je BalanceOil veľmi dôležitý. Najmä pre správny vývin plodu a aj pre Vás, a potom pre dieťa od 6 mesiacov podávať podľa hmotnosti.

reny73
10. okt 2021

@scorpionlady
Dobrý deň.
Môžem aj ja poprosiť link?
A pomôže to aj ľuďom ktorým sa už zo stresu pridružili aj iné choroby?
Ďakujem

lenuss78
18. nov 2021

Nasla som, ze vo Flexity sa daju najist vsetky Zinzino produkty a daju sa bez registracie zakupit aj po kusoch, maju tam aj skusenosti od ludi a recenzie

noami12
autor
24. nov 2021

@lenuss78 ďakujem🙂

yaniela
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zinzino
13. dec 2021

@noami12 Kľudne mi napíšte správu viem Vám s tým pomôcť

dasika83
28. dec 2021

@scorpionlady môžem poprosiť názov skupinky na fb???

yaniela
29. dec 2021

@reny73 kludne mi napiste,poradim vam,mam s tym osobne skusenosti,ja beriem olej,vlakninu a vitaminy s mineralmi a doplnok na spanie.
Jana

scorpionlady
29. dec 2021

@dasika83 pisala som vcera sukromnu spravu

zanka2
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zanka2
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
drmichaela
17. sep 2022

Ako matka a lekárka vrelo odporucam!!!..pre bližšie info kľudne súkromná sprava

dasika83
15. okt 2022

@yaniela, prosím, môžem vedieť vašu recenziu po používaní zinzino protokolu??? 🙏🙏🙏

zara282
4. dec 2022

@scorpionlady aká je to skupina?

podvodzinzino
27. feb 2023

Pozor na predajcov a ich viazanosť na 6 mesiacov ktorú Vám samozrejme oznámia až po zaplatení prvej objednávky.
Ak Vám produkty nepomôžu ba dokonca uškodia ste povinný nasiliu ich polroka platiť.
Za storno si účtujú nemalé peniaze. Choré a podobné praktiky ako Helvetia atď...

tiezjedna
27. feb 2023

@podvodzinzino našu pediatru, ktorá to odporučila by som si našla veľmi ľahko

tiezjedna
27. feb 2023

@podvodzinzino a neviem o akom storno hovoríš, žiadna zmluva sa nepodpisuje... Serie ťa konkurencia?😉

podvodzinzino
27. feb 2023

na mail mi prišlo že storno poplatok za každý mesiac neuhradenej platby je 50€ x 3 = 150€. Drzosť

tiezjedna
28. feb 2023

@podvodzinzino ale o akej platbe to píšeš? My sme to kúpili priamo v ordinácii, peniaze poslali na účet. Vybavené.

marriennka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz