Dobrý deň chcela by som sa opýtať či má niekto skúsenosti zo zajačikmi.
Mám zakrslého zajačika samca ( vykastrovaný pred 3 týždňami) a zachvíľku mi k nemu príde další vykastrovaný samček.
Sú toho istého veku len jeden je zakrslý a druhý baranček.
Chcem sa opýtať môžem ich dať do jednej klietky (90x90x50) keďže sú oba vykastrované?
Mala by som ich tam zavretých len v noci, cez deň majú voľný výbech po izbe.
Ďakujem za odpovede.
Kolegyňa mala myslím troch kastrovaných samčekov a problém to vraj nebol, nebili sa. Ale oni behali po byte voľne aj v noci.
@lubiss tak ja s týmto som mala problém lebo si značkoval územie takže ocikané obliečky za týždeň aspoň tri krát ale dali sme ho kastrovat a už to nerobí a kaká len do zachadiku v klietke. Nenašla som po ňom ani jednu bobku po izbe takze nieje s tým žiadny problém😆
@drottnerova_r tak to mas stastie ten nas si hopkal a rovno to pustal ach...zlaty pes :D :D
My máme 5 rokov zajaca a tiež si hopka po celom byte má vlastnú deku na ktorej si leží a keď je teplo behá si po veľkej terase.A reaguje na meno keď mu poviem bax tam nechoď otočí sa 😁😉 Ako psík 😁 kadí len do záchodu
@lubiss
@drottnerova_r
😄
naš ma anomaliu v izbe ani jeden bobok iba do budky a ked ho nechas 1.5minuty na balkone obsrany je od jedneho ku druhemu koncu.Vzdy to zametiem, ale nechcel sa nechať poučit.Tak raz som si z neho vystrelila a cele to miesto obstriekala octom.Ten ksicht , keď ňuchal zem, ja som sa skoro ušúĺala, len s tým nosom ňufal, že čo to je🐇🐰🐁
@karolinakr no teda takto je to a my sme mu tak chceli ulahodit on to mal svoje kralovstvo a oni to maju v genoch obsierat balkony :D:D
malo by to byt ok skor ten volny vybeh ma prekvapil..my sme teda zajaca mali on mal svoj zatepleny apartman na balkone aj so zahradkou pre neho a teda co on dokazal za den nasrat kazdy den sme 2 krat zametali a to sme ho ucili na jedno miesto kaslal nam nato..si odvazna :D