Ahojte ľudkovia, nemáte náhodou skúsenosti so stránkou poštovnézdarma.cz?
Chcela som si objednať odtiaľ mikinu ale trvá to hrozne dlho,vyhadzuje mi chybu a vôbec tomu nerozumiem....viete mi poradiť?
Tak som sa hrozne tešila na tú bundu
mne prisli veci po 3 mesiacoch 🙂 uz by som odtial nebrala nic
Trvá to tolko, lebo objednávajú veci z Aliexpressu 🤷♀️
Mám osobnú skúsenosť, nepozrela som si dodávku dobu, trvalo to dva mesiace, bolo to objednané z Číny... To som si mohla aj sama a lacnejšie objednať...
@karelova
@lavender21
@jullietka nevedela som vôbec že to je ako aliexpress alebo takéto niečo,vôbec som to netušila
objednali sme si všetky kolegyne.....boli sme šokované čo nám prišlo....úplne iné ako na obrázkoch....ale zasa vrátili nám peniaze......
@anetkaadamko aspoň niečo no
@karelova fu no tak potom už neobjednavam lebo zbytočne miniem peniaze za takú bundu keď ju môžem mať za lepšiu cenu a kvalitnejší materiál
Stránku neodporúčam. Objednala som tovar za ktorý som zaplatila online kartou, a ešte stále ho neodoslali. Tovar si nemôžete sledovať. Príde vám iba email v ktorom píše že "zásielka nebola odoslaná". No otras. Dúfam, že tovar vôbec príde. Mali problémy s prijatým mojej platby, na platenie používajú stránku Pay U. Dovolala som sa iba na automat, a hneď nato mi potom volala pani ktorá bola nepríjemná. Už si od nich nič neobjednám! Na stránke mali napísané "dodanie do troch dní" čítala som rôzne recenzie kde som sa dozvedela, že tovar objednávajú z Aliexpressu takže to tri dní trvať určite nebude.
Na stránke majú napísané "dodanie do 3 dní". Na veci budete čakať mesiace. Objednala som tovar, všetko s čím mojom byť problém aj bol. Na stránke píše že ich majú na sklade, prišiel mi od nich email že mi vrátia peniaze pretože ich nemajú 😤.
@romcix213
Zaplatila si vopred?