Dobrý deň, má niekto skúsenosti s touto stránkou?? Ďakujem.
Mám zopár vecí, hlavne boty... spokojnosť veľká. Číslovanie sedí a rýchle dodanie
Spokojnost
Super ďakujem
Spokojnosť 😇
Ja som na tuto stránku narazila tak, ze som si pozerala na aliexpress cizmy na zimu, len tak zo zvedavosti, aky je vyber. Na Ali som nasla jedni konkretne za cca 8e a na modanoemi asi za 25. Este aj fotky mali tie iste. Tento typ,, podnikania" ma trosku irituje 😉 dalej som uz veci z ich stránky ani nepozerala..
sak mne je to jedno, nech si kazdy kupuje kde a ako uzna za vhodne, viem, ze sa to tak robi aj inde, ale tu mi ta jedna vec proste udrela do oci, lebo este aj fotky mali odtial stiahnute tie iste...ja nikomu nevravim aby odtial nic nekupoval, len som spomenula svoju skusenost 🙂 majte pekny den dievcata
@ninusa221 ano, to je nevyhoda, aj co sa tyka napr. reklamacii, ze je to na dlhe lakte, ak vobec...ja som z ali veela veci na svadbu poobjednavala (vtedy som si na nausniciach vsimla, ze je to ten isty princip v slov.eshopoch), ale nic extra drahe, skor take drobnosti a spokojna uplne..ale oblecko ee, to sa oplati aj tu vo vypredajoch celkom pekne..ale to sme odbocili od temy uz :D
kamoska ma od nich niekolko kuskov a vacsinou bola spokojna